A blög once bit my sister

Fredagen i bilder

Cupcakes LOVE heart cupcakes til anglofile bryllupstittere.

IMG_0381 Bestevennen passer på at jeg ikke rakker ned for mye på STORE hatter og overvokste øyenbryn.

Oliver happy boyOliver er lykkelig over å få mer oppmerksomhet enn bryllupet; for selv om jeg er romantiker ble det endel gjesp.

Hvitveis iPhone-bilder fra ettermiddagen i kolonihagen. Hvitveis er naturens vakre vårgave :) Du ser såvidt Morten som vinker ifra hytta vår i bakgrunnen.

Emilie plukker hvitveisEmilie i sitt ESS :) Full av blåbærcupcake rundt munnen ;)

7 comments:

 1. I dag ble visst lunsjen halvannen time lang, bryllup må man få med seg.. ;) Herlige hvitveis bilder, og du har nyyydelige barn!! :) Ha ei kjempefin helg.

 2. Mmmmm.. De cupcakesene så helt nyydelige ut!! Jeg gleder meg til å avlegge den nye cupcakekaféen i Trondheim et besøk neste gang jeg er hjemme midt i landet :). Jeg liker bloggen din utrolig godt. Søte hverdagsberetninger, flotte bilder og litt om alt. Akkurat slik en god blogg skal være, etter min smak :). En nydelig vårlørdag til deg og dine!

 3. For noen fantastiske kaker! Nesten så jeg får lyst til å hive meg på cupcake-kjøret, hihi. Og så hvitveis dag! I morra må vi rusle søndagstur og se om det er hvitveis i nabolaget, DET er vår, det!

  God søndag til deg!

 4. Så herlige bilder!Elsker hvitveis...og cupcakes.;)Det så koselig ut.Kjempeflott bryllup.fikk kun sett når de sa ja til hverandre,var så nysgjerrig på kjolen;)Men ehldigvis viste dem highlightsene i reprise:) Det var guttene våre i blogginnlegget ja.Tatt for endel år siden da vi bodde i Southampton.En trivelig tid med mange gode minner:) Ha en god 01.mai!:) Klem fra Monja

 5. Hei :) Det er alltid så koseleg å komme innom her! Og eg er her oftare enn du trur! ;) Joda, eg er nok litt sløv til å legge att helsing, men det er rett og slett berre fordi eg stressar litt for mykje... :) Skal nyte babyen som blir stor så fort, skal nyte storesøstra som allerede er overraskande stor (!) og skal nyte våren og kjærleiken og alt som godt er! Då er det klart at eg får det travelt! :)

  Men vil veldig gjerne komme på hytta di og slappe av i idyllen ein dag! :) Og jentene kunne kanskje tatt barnehagefri for å bli med? Eg trur på at godveret held seg til godt over 17.mai! :)

  Håpar helga di har vore strålande! Klemmm

 6. Ser ut som dere har hatt en flott påske. Jeg har fulgt med på bloggen din en stund nå (selv om jeg ikke er så flink til å huske å legge igjen kommentarer). Særlig etter at jeg visste jeg skulle flytte tilbake til Trondheim har jeg vært interessert i bloggemiljøet i byen. Jeg bodde her som student for 10 år siden. De aller fleste er flyttet siden den gang. Jeg lurer jo litt på hvor de er blitt av. Og idag fikk jeg svar. Ulf, som jeg tok film sammen med på Dragvoll, bor altså i Drammen. Verden er jammen liten. :) Ha en fin uke!

 7. Marte: Så hyggelig når nye folk legger igjen spor her:) Verden er liten og det er som regel stor kjangse for at man kjenner noen av de samme. Særlig om man bor i eller kommer fra samme by. Har du flyttet Trondheim nå?

Comments on this blog post have been disabled.