A blög once bit my sister

Til en gråværsdag

Meg i Danefæ jakke

Denne regnjakka i fra Danefæ får jeg ikke brukt mye nå om dagen. Nå er det nesten, men bare nesten at jeg ønsker meg en gråværsdag. Grunnen er at huset er helt BOMBA og klesvasken har nå vokst seg ut av badet. Dette er en jobb jeg ikke orker tanken på å begynne med i solskinnet. Så nå rømmer jeg bare ut til kolonihagen igjen sammen med bestevennen :) Har ikke engang hatt tid til å ta bilder i helgen. I dag skal jeg ta med fotosekken; det spirer nemlig betraktelig mer der ute nå enn det dere ser på dette bildet, som er tatt for noen uker siden.

Ha en nydelig mandag!

6 comments:

  1. Oh, den var fiiiin. Og jeg har det samme "problemet" som deg. Huset er bomba. Men pytt pytt :D

  2. Liker den jakka kjempegodt - takket være deg har jeg begynt å se på sånne jakker diverse nettbutikker;)

  3. Nydelig jakke. En slik burde jeg skaffe meg til vestlandshøsten.

  4. Elsker regnjakka di!! Jeg har hatt en trofast og nydelig følgesvenn gjennom vinteren - en sort vinterkåpe fra Danafae kjøpt på en gul knapp i Bergen. Nesten slik at den gjorde det helt greit at vinteren varte så lenge som den gjorde ;). Bomba hus her også - med et lett dryss av sandkassesand all over the place!

  5. Jeg kjøpte også min på en gul knapp i Bergen. Er blitt utrolig glad i den jakka :)

  6. en fantastisk jakke, men takk og pris at ikke du får brukt den i det siste.

Comments on this blog post have been disabled.