A blög once bit my sister

Varme maidager

Oliver nyter finværet

Hei, sommer kom tilbake! Vi har utnyttet dagene til det fulle :) Er så utrolig glad for at vi fikk muligheten til å overta kolonihage-parsellen til farmora til Morten i fjor. Jeg føler rett og slett at alt er komplett nå, jeg trenger ikke mer. Jeg har en flott familie, rekkehus, bil og kolonihage som er kun 20 min unna med bil. Nå gjelder det bare å holde alt dette vedlike fremover. Det skal vi vel klare. Får starte med å kjøpe mer olje til bilen i dag ;)

Emilie stråler Emilie elsker å leke med vann

Vi holder på å bygge oss kjøkkenhage av pallekarmer, som vi har fått gjennom svigerfar og barnehagen til Emilie. I går ble pallekarmene vasket av en ivrig Emilie. De skal nemlig males i forskjellige farger, forøvrig inspirert av barnehagen. Jeg lover at jeg skal invitere Emilies gruppe i barnehagen på besøk til høsten.

Vi bygger kjøkkenhage

Rundt pallekarmene vil jeg ha rullesteiner; noen som har noen idé hvor man kan få tak i det rimelig? Alltid så mange gode tips å få.

Tuller med lillebror

Emilie elsker å få Oliver til å smile. Ikke alltid han er like fornøyd der ute når jeg heller vil fikse og ordne enn å tulle med ham, men snart, vennen, skal vi finne litt mere roen. For det er jo meningen at det skal gå i litt saktere tempo der ute.

Pottegleder

I går var altså barna og jeg der ute hele dagen, for i dag skal det begynne å regne. Emilie beplantet alle pottene ovenfor alene imens jeg gikk ettermiddagstur med lillebror. Jeg måtte bare fylle på med litt ekstra jord etterpå. Det er ikke alle dager det like gøy å hjelpe til, men det var det tydelig i går.

Stemor

Blomstringen har gått i rekordfart de siste dagene og plenen burde faktisk vært klipt. Men noen ganger må man heller bare sette seg ned med sine søte små og se på alle de vakre fargene, nyte en god kopp kaffe i den fine Clas Ohlson-koppen og ta en liten sjokoladebit ;)

Humleblomst Kaffe+sjokolade+sol = lykke

Jeg har funnet LYKKEN, det håper jeg du også har :)

9 comments:

  1. Så herlig :)

  2. Det både ser og høres flott ut! Og man blir alltid like skuffet hver gang regnet kommer etter deilige sommerdager. Men det kommer nok mer sol og varme;-)

  3. Så herlig det er der ute! Og ganske typisk at varmen er over når vi snart skal nedover! Argh! Men egentlig er jeg fornøyd bare det er over 5 grader.... ;-)

  4. er så idyllisk ut!! Å ser ut som dere kose dere veldig. Vi har vert å plukket rullestein i Troll vi. Kjører ned mot Hells Angels for så å ta en sving å kjøre mot byen i gjen..jepp er god på å forklare =)

    Håper dere får en super fin sommer i kolonihagen.

    Silje

  5. Åååå....det ser heilt himmelsk ut! Vil også ha!! :)

    Du fortener LUKKE, Johanne! Berre hugs å ta vare på augeblinket (oi, det er eit litt tungt nynorskord, gitt..) og nyt det!

    Forresten utruleg masse fine bilder igjen! :) Klem-klem

  6. Herlig-herlig-HERRRRLIG!!! Skjønner godt at du bare nyter! Fortsett med det ;-) Du kan også plukke rullesteiner ved elva på Støren. Vi pleide å dra dit hver vår med campingvogn for å fiske ;-) Hele 1 time fra Oppdal ;-D Lykke til videre med kolonihagen! Jeg gleder meg til å se fortsettelsen i bilder!

  7. Flotte maibilder! Det er som sommer, håper det vil vare! Har trøbbel med bloggen nå, kan ikke komme inn på egen blogg, ei heller kommentere i blogger fra blogspot. Men her kom jeg inn;)

  8. Fantastisk sted, kjenner at det bruser i kroppen av lykke, glede, ro og trivsel!

    Btw- jeg vil gjerne være Emilie med prinsesse krøller ;) God helg til deg og dine!

  9. Kremt...bare en liten rettelse av meg selv... Orkla selvfølgelig...rullesteinene jeg skrev om finner du i elva ved Orkanger...Var på nattevakt da jeg skrev det, og passe tullerusk i trøtt-hodet ;-)

Comments on this blog post have been disabled.