A blög once bit my sister

Hageselskap

Hageselskap

Leketid på Klemetsaune

Deilig utetid

Den nye stua

Vil bare dele noen bilder med dere fra leketid i kolonihagen. Emilie har hatt med seg Alice utover. Bildene er faktisk et par uker gamle, men akkurat i dag blir det like fint vær der ute. Utifra hva slags vær jeg trives best i, så blir det enda bedre :) Jeg liker nemlig best 18-25 grader, overskyet, og gjerne litt lett bris. Perfekt arbeidsvær!

Det har ikke vært tid til å ta noe særlig med bilder eller blogge i det siste, men i dag gleder jeg meg til å knipse litt i og rundt hytta. Der skjer det stadig noe nytt; synd vi ikke har tatt førbilder.

Det siste bildet er fra inne på den store gården, som er fellesareal for kolonistene. Det skal bli den nye "stua", og jeg bare digger de vakre laftede veggene og fargen på den stolen. Når det nye kjøkkenet er kommet på plass håper vi på å ha navnefest for Oliver her. Så den begivenheten har vi utsatt litt fordi vi ønsker å ha det på Klemetsaune.

Ha en nydelig søndag!

6 comments:

  1. Så koselige bilder! Utrolig skarpe og god fargegjengivelse! Ønsker deg også en deilig søndag! Klem fra forblåste Stavanger..

  2. Herlige bilder av herlig lek. Kolonihagelivet høres og ser helt fantastisk ut - heldige kolonihageparsellen som fikk DERE som arvtagere! Så bra at du likte premien, håper det kommer til nytte :)! GOD søndag på favorittplassen!

  3. SÅ utrolig herlig dette ser ut, virkelig en perle dere har fått der..nydelig stol- liker den fargen så godt. Så stor Oliver har blitt- en ordentlig godgutt;) Vi har hatt det ganskehektisk siden vi flyttet- kjennes ut som det bare har gått i ett her- ikke vant til å jobbe fullt merker jeg;) Blir spennende å se hva som kommer i pallekragene...her har jeg sådd spinat,sukkererter,reddik,purre,vårløk,gressløk og erteblomster...har tenkt å prøve på litt poter også. For noen nydelige krøller Emilie fikk- ekte prinsesse;)

  4. Så mange fine innlegg siste tiden. Nå har jeg tatt meg tid. Jeg liker alt du skriver! Om kolonihagen, prinsessekrøller, OlliBolli, døden... Og bildene dine er nydelige!!! Klem

  5. Så fint å ha en slik plass å dra til! Herlig uteservering snuppa har laget, og lille Oliver hadde virkelig på seg glade farger Ü Liker at barn har på seg klær som er fargerike og artige (akkurat slik barn er!).

Comments on this blog post have been disabled.