A blög once bit my sister

Tiden flyr

Lur i sola

Café Klemets

På café Torje

Taggete tulipan Perleblomst

Randi og Emilie

Den siste uka har vært proppet full av utetid, utetid iblant vakre blomstrende blomster, barn og et VIKTIG vennskap. Denne dama er hjemme iblant sine egne på Hegra denne uka; det har både Emilie, Oliver og jeg hatt mye glede av. Randi og Emilie fant fort tonen og "forsvant". Torje har klatra, tatt i alt og alle, ramla i en hekk og skrudd på storsjarmen. Oliver har babbla, åla bakover, gulpa, vært litt skeptisk, hyla og skrudd på storsjarmen han også.

Hver søndag er det forøvrig café på Klemetsaune kl.13. Der serveres det hjemmebakte kaker til kaffen for noen skarve småpenger. Man bytter på hvem som har ansvar for cafédriften i mellom parsellene. Velkommen om du er nysgjerrig.

Jeg har beklageligvis ikke hatt like mye tid til å oppdatere meg på bloggfronten, men jeg titter innom så snart jeg får mulighet med en hilsen. Tusen takk for alle fine kommentarer som er lagt igjen, det setter jeg veldig stor pris på! I morgen skal jeg få gjort mye tiltrengt husarbeid før 6 måneders kontroll. Så håper jeg å få plantet ned litt flere ting i pallekarmene på Klemetsaune før hyttetur med gode vennepar venter i helgen, det GLEDES! Kanskje jeg rekker å skrive flere innlegg før vi drar, bildene er iallefall redigert :)

God natt til alle fine lesere!

5 comments:

  1. Så flotte bilder!! Det er så godt å ha blitt kjent med dere på ordentlig, dere er så herlige!! Klem!! :-)

  2. Så herlige bilder av en flott dag:) Er så glad du liker putetrekkene, og håper de blir fine i kolonihagen:) Skal sannelig ta en tur en søndag og drikke kaffe på Klemetsaune:) Hører det er kø der for å få kjøpt kolonihage.

    Trine:)

  3. Ser så herlig ut- herlige bilder!! Møblene kjøpte jeg på Hødnebø i Asker- men har sett de inne på solfang.no også- men ser ut til at stolene er utsolgt der...kanskje de får inn senere? Møblene er danske- men jeg husker ikke helt navnet- skal sende deg link hvis jeg finner den!! Ha en fin dag;)

  4. Jeg nevner det vel stadig, men må si det igjen - bildene dine er så flotte! Klare og fine, med flotte vinklinger!

  5. Ah - jeg tittet innom dette innlegget i går, men måtte tilbake. NYDELIGE bilder! Og så skriver du så koselig.

    Ha en fin dag!

Comments on this blog post have been disabled.