A blög once bit my sister

Søtnos

Loves tags

Lille O er ikke så liten lenger. Plutselig var han 9.2 kg og 70 cm du gitt. Vi var på 6-måneders kontroll i går og han ligger godt an med det meste. Det varmer mamma- og pappahjertene mye! En skikkelig godgutt med smilehull :)

Han bare elsker merkelapper! Jeg har lyst til å lage en ny og enda større sansepute. Dessverre er sy-lysten heller liten for tiden. Merkes at det er sesongbetont for min del. Jeg syns den aktiviteten hører til høsten og vinteren, nå vil jeg helst være ute.

Pappakos Disse to elsker å være i hverandres selskap, slik er det med gutter som har samme humor vettu.

I kveld, om jeg fortsatt har energi igjen etter å ha pakket klart til hyttetur...eh.. særlig! Uansett så har jeg lyst å dra utover å grave alene i hagen på Klemetsaune, med ulltøy innerst og regntøy utenpå. Da skal det nok bli fart i sakene tenker jeg. Ingen kan si at jeg ikke er ambisiøs iallefall.

Håper du får en fin torsdag!

6 comments:

  1. "Jeg har lyst til å lage en ny og enda større", haha tenkte du ville lage en ny og større gutt! hahaha :)

  2. Lille O er helt perfekt! Basta!! :-))

  3. En virkelig herlig gutt dere har!! 6 måneder går fort, swush! Jeg er så glad for at du likte pakken, veldig artig med gibort-premier til positive bloggere som gir meg mye gjennom bloggingen - slike som deg! GOD hyttetur!! :)

  4. Han er så nydelig denne pjokken! Får liksom litt lyst å klemme på'n :) Jeg får besøk av lille Ida i helgen, så da blir det vel litt kosing!

    Skjønner godt den gravetrangen din, altså. Vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg elsker å være ute i regn. Nå kan jeg jo drasse med meg hunden også, dobbel glede.

    God helg til hele familien!

  5. For en søtnos, ja! Skikkelig go`ing ;) Jeg syntes du skal legge særlig ett syprosjekt på hylla, det er virkelig mye viktigere for deg å grave litt i jorda, være ute, nyte naturen og din fine familie. Vi kan jo alltids komme tilbake til syinga ved en senere anledning. Ikke tenk eller føl noe som helst "press" fra min side altså, det håper jeg inderlig du tar til deg! Kos deg på Klemetsaune som ser ut som et lite paradis, jeg koser meg i allefall med bildene dine derifra. Og bildene av søtnosene dine ;) Jeg var forresten i byen din i helga, veldig jkoselig. Drakk deilig dobbel latte-to go, fra Dromedar, og da jeg satt utenfor og ventet på venninna mi som kjøpte kaffen tenkte jeg litt ekstra på deg ;) Helgeturen kom så fort på meg, så innen jeg kom av gårde var det litt i seneste laget og avtale noe. Men for en koselig by. Har vært der før altså, men nå ble det mye rusling i gatene og jeg fikk sett litt mer. Ha en fin helg når den kommer! Klem fra Ellen

  6. Han er virkelig en søtnos, lille, store Oliver:) Vi skal også på hyttetur idag, vi har nytte i Selbu. Kos deg og slapp av med det du liker aller best i helga:) Trine:)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.