A blög once bit my sister

Himmelspretten i grønn-lilla

Skjønne søsken

Emilie elsker å tulle og kose med lillebror! Hun har all tid i verden til det når han er blid, og er også omsorgsfull når lillebror er syk. Det måtte jo være tid for å få flere tenner og en kraftig forkjølelse rett etter søstra har vært syk. Den tredje og kanskje fjerde tanna er på vei, AU!

Søskenkjærlighet

Ikea- hageveske Magnolia

IKEA selger gode hagehansker og denne hageredskaps-veska. Jeg ble inspirert av naboen på Klemetsaune til å kjøpe denne veska; endelig er det litt lettere å holde styr på redskapene som til stadighet "forsvinner". Magnoliatreet, som vi satte ned i fjor sammen med Mortens tante, blomstrer nå; det har vakre hvite blomster.

Gressløk On the run

Gressløken var plantet ned ifra før av, den har bare flyttet inn i en av pallekarmene og ser ut til å trives.

Trepynt Cute flower in a pot

Ikea selger også disse søte pottene som jeg så hengende i et tre utenfor hos brodern på Bakklandet. Så da bare måtte jeg ha slike, syns det ble supersøtt i Kirsebærtreet!

Morten er så heldig å ha fridag i dag. Derfor nyter vi langhelg sammen før han drar til Island på mandag.

Håper du får en fin junihelg!

3 comments:

  1. Grønt og lilla er jo kjempefint sammen, elsker den kombinasjonen. Smart redskapsveske altså, og veldig søtt med "blomsterpotter" i treet. Det er langt ifra godt å få tenner, Håkon får to fortenner oppe, og er i tillegg kjempeforkjøla og varm. Stakkars de søte guttene våre.. Godt vi har all verdens tid til kos og trøst. Og ikke minst gode storesøstre ;) Vi jobber litt med "hardhendt" kosing og leking for tiden, noen lure tips??? Hjelpemeg som de fireåringene kan utfordre altså.
    God helg videre til dere!! Klem fra Ellen PS: Jeg tittet forresten på posene fra lille-lille når jeg var i Trondheim, kom over dem i en liten butikk med mye barneutstyr og bæreseler og sånt på Bakklandet. De så veldig fine ut.

  2. Ellen: hardhendt er Emilie også, så ingen gode råd der dessverre. Det eneste jeg har merket meg er at det er etsnev av sjalusi der når hun blir irettesatt, da blir det verre av og til. Om vi lar henne få ta mer del i nødvendige babygjøremål og kos, så blir søt mye bedre og hun er tydelig veldig glad i lillebror.

  3. Magnoliatre. Så nydelig. I blomstring er det nok det fineste jeg vet. Jeg hadde et utenfor vaskerommet mitt i Sør-Korea. Og jeg har sett at det står noen i Frognerparken. Ellers er det ikke ofte jeg ser de. Og hagen din: jeg er misunnelig! ;)

Comments on this blog post have been disabled.