A blög once bit my sister

Litt sånn halvveis..

Tomater på vei :)

...akkurat som denne tomaten som er kommet cirka halvveis, er jeg litt sånn halvveis ferdig med det meste for tiden. Det vil si at rundt meg fins det mange oppstartede prosjekt, men dessverre blir ikke alt fullført. Enn om jeg kunne lært meg å ta en ting av gangen og gjøre det litt ordentlig. Det hadde vært et godt midt i året forsett!

Litt frustrert, men nå er det tid for litt rødvin og da blir alt såååå FINT! Nydelig fredag!

17. juni :)

Her er fire bilder fra denne fredagen, tatt med iPhone 4. God helg!

2 comments:

  1. Så herlige bilder fra en nydelig fredag,Johanne:) jeg nyter Calles Riesling i kveld:) deilig:) God helg:) Trine

  2. Så langt tomata/ne har komt hos deg! Her er de kun små blader enda. Kanskje på tide å plante de i større bokser...:) Ha ei strålande helg!! Klem:)

Comments on this blog post have been disabled.