A blög once bit my sister

Kresen?

My creation Oliver er stadig oppe på alle fire nå om dagen, jeg er spent på fortsettelsen :)

Mannen liker å farte rundt for tiden, tydeligvis helst til steder jeg ikke har vært og helst skulle ha vært. Nå er han i Firenze. Det betyr også at jeg er uten vår elskede Canon 7D, noe jeg takler heller dårlig (nesten verre enn at han er i Firenze).

Jeg har blitt skikkelig kresen på foto og er ikke særlig fornøyd med min 1000D lengre. Er det litt vel kresent? Mulig det. Det er bare det at rundt meg er det fullt av fantastiske "Canon(Kodak)moments"; som babysmil, baby-prøver-å-lære-seg-å-krabbe, babysøt-ditt-datt og storesøster-skjønn-ditt-datt. Jeg får ikke lyst til å ta frem mitt gamle kamera, for det har ikke de samme fine funksjonene, linsene og finessene. Jeg er liksom der at får jeg ikke ta bilder med et skikkelig bra kamera, så får det heller bli et "dårlig" et. Så da er det faktisk lettere å ta frem "The iPhone", for den er jo alltid med:) Så får heller bildene bli så som så, men bilder blir det iallefall.

Tomatplantene

Jeg har plantet om tomatplantene i dag. De har fått store fine potter fra Ikea med selvvanningsystem og hjul. Så nå er det lett å følge med om de har nok vann. Det ser ut til å bli mange tomater etterhvert. Jeg har knipet av endel sideskudd, har lest at det skal være lurt. Er det noen av dere andre med tomatplanter som gjør det?

7 mndTilslutt noen bilder fra 7 måneders-dagen til Olli Bolli i går. Denne gutten smiler dagen lang :)

Ha en fin kveld! I morgen starter et sommerlig BLOGGLOTTERI :)

7 comments:

 1. Tenk, sju måneder allerede! Og nå blir det vel full fart videre, hvsi han begynner å komme seg framover og oppover...Synes du tar flotte bilder uansett om du bruker kamera eller mobil:)

 2. Så herli en gutt!!!! Blir helt varm av et slikt glis! Fin start på dagen, ja:)

 3. Han kommer seg litt rundt, den gode Morten :) Skjønner at det er rift om "gullkameraet" ja, men du verden - bildene dine har alltid vært kjempefine før (og nå) også, så knips i vei med det du har for hånden, du. Kanskje vi får se noen reisebrev fra Utlandene også?

  Jeg er litt misunnelig på de tomatplantene dine, må jeg si. Men neste år - da skal jeg også ha. Nå er nemlig drivhuset reparert (takk pappa!) og vi har masse plass og muligheter til å dyrke godsaker i hagen.

  Ønsker dere en fin uke!

 4. Tenkte jeg skulle bli litt flinkere til å svare på kommentarene:)

  Pia: Hyggelig at du liker bildene uansett :) Oliver har forresten kommet seg fremover med å armheve seg fremover de siste tre ukene. Blir ekstra gøy for meg og sikkert travelt om han begynner å krabbe. E gjorde nemlig aldri det, hun ålte.

  Mona: Takk! Jeg blir like glad hver morgen, selv om klokken ofte er seks..

  Grete: Håper dere får se litt bilder ifra turene til Morten.

  Gleder meg til å smake tomatene selv, hukser så godt pappa sine nydelige ifra hans drivhus. Misunner deg Drivhus, det er digg!

 5. Armheve seg framover; det ser så slitsomt ut!! Små bodybuildere! Eg er så imponert over tomatplantane dine! Mine tok nesten kvelden etter at eg lot de stå ute i litt pjuskete vestlandsvær. Eg må vel kjøpe tomatane mine sjølv ser det ut som.

 6. Ann-Kristin: Takk, det er ikke mye jeg har gjort annet enn å ta dem inn når det har tordnet. Ellers får det vann og gjødsel ca 1 gang i uka. Spent på hvor mange tomater det blir. Lyst på fem planter til neste år. Men spørs hvem som kan ta seg av dem mår vi er i Danmark....

 7. Hei! Oj så fine tomatplanter! Jeg har også hørt at sideskuddene skal knipes av, det fungerte fint sist jeg hadde tomatplanter i allefall. I år sådde jeg selv, men bare noen dager før jeg skulle plante de ut, så hadde de nesten råtnet i minidrivhuset sitt... Kanskje det ble for fuktig for dem til slutt. Spent på å se resultatet ditt ;)

Comments on this blog post have been disabled.