A blög once bit my sister

Blogglotteri!

My creation

Et sommerlig blogglotteri som takk for at du titter innom bloggen vår :) Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar.

Du får et ekstra lodd om du kommer på et kult navn til hytta vår på Klemetsaune. Noe slikt som fagerbakken, moseplassen, smørblomstlia... helst noe litt mer catchy enn det forestående.

Du kan vinne sommerfugl-wallstickers, tavler til blomsterpottene eller beddet, deilig rooibos te med smak av citrus-mint, en nydelig sjokolade og is-former som du kan fylle med hjemmelaget is av foreksempel saft eller bær.

Vinneren trekkes fredag 1. juli! Lykke til!

PS: Roseplanten er ikke med i blogglotteriet, om du lurte ;) Den fikk jeg overraskende i går, så den er min.

34 comments:

  1. trekker mer enn gjerne et lodd! Navn får jeg tenke litt på.. :-)

  2. Oj, for noen fine premier!!! Dette blir jeg selvfølgelig med på :)

    Også var det det med navn da.. Det er jo en utroolig fin plass, masse blomster, masse kos. Egentlig burde det være lett...hmmmm. Nei, dette er jeg skikkelig dårlig på....kommer ikke på noe kult.

    Klem fra Stine

  3. kjempe artig med lotteri:) lykkevold feks;)

  4. Blir selvfølgelig med på lotteriet, sjøl om æ aldri vinn på sånt! Kolonihytta må jo selvfølgelig hete Lykkeboden! ;-)

  5. Ja, jeg vil gjerne være med på lotteri! Bloggen din er en storfavoritt, så da må jeg være med å sommerfeire deg ;) I to dager til ende har vi nå feiret storesøsters 4-årsdag, veldig stas for både henne og oss. Er litt sigen nå i kveld kjenner jeg. Jeg er en ganske god smuldrepaibaker, det er en sikker vinner! Utrolig godt og resultatet blir alltid bra. Jeg pleier også å bruke havregryn i, men har ikke prøvd brunt sukker, så det skal jeg ta neste gang. Takk for tipset! Ha en fortsatt fin uke! Klem fra Ellen

  6. Så morro med lotteri :D Jeg deltar gjerne. Jeg har desverre ingen flotte navneforslag. Et har jeg da, og det kommer av at den lille hytta deres minner meg om farfars lille hytte, og den heter koselig. Ikke spesielt fancy men veeeeldig koselig ;)

  7. så artig ide! spennede å se hva hytta blir hetende til slutt! hadde jo vært morsomt å bruke navnet deres på noe vis da.. kanskje solbekk? planter+sol+brekkevold solbakken er jo også flott da, og det heter gården jeg kommer fra på nordmørskysten ;)

  8. Blir gjerne med på lotteri :) Navn er jeg imidlertid dårlig på... Spent på hva dere lander på da :)

  9. Hva med Brekkebua, Emilieplass, Olivenlund (etter Oliver), eller Almastua/Almalund?

    Vanskelig med navn...vår hytte heter enkelt og greit Solsida.

  10. Hm, hva med MejoaLund (forbokstavene i navnene deres)

  11. Blir gjerne med på lotteri!!! Benedicte(11 måneder) foreslår Drømmehagen som navn for det er det beste hun vet om:) Klem fra Mona

  12. Nå ser jeg mine forslag har blitt sagt, nemlig olivenlund :) Men ellers hadde det vært nydelig å kalle det noe med Alma i da. Hm Almas hus, Almastua (så at det var foreslått allerede),kanskje Villa Alma :)?

  13. Åh ja, jeg vil gjerne vinne disse premiene, Johanne:) Foreslår: Lykkelia eller Blomsterstua:)

    klem fra Trine:)

  14. Så koslege premier!! Nam, nam!! Eg foreslår Familiehytta Lykke eller Gromstuggu:)

  15. Så gøy dette var! Her var det virkelig mange gode forslag til navn på hytta vår:) Tror rett og slett vi må ha en avstemning etterpå.

    Alle forslag premieres med et ekstra lodd, det skal trekkes på "gammel"-måten :)

  16. Selvsagt vil jeg være med i dette fine og gøyale lotteriet! Bloggen deres er virkelig en av mine favoritter :)! Jeg kaster fram en rekke navneforslag.. Gøy med slikt! Klementinen, Klementinhytta (Appelsinhytta er ei velkjent hytte opp mot Hardangerjøkulen ;)), Klemmebu, Saligheten, Fredeligheten, Almastua, Brekkebu... Eller den nydeligste markblomsten: Forglemmegei. Den kan fint ei hytte kalles opp etter, særlig når eierene har mange de aldri glemmer :)

  17. Marit Synnøve   Thursday June 23rd 2011 17:00

    villa utsikten?

  18. Torill Solberg   Thursday June 23rd 2011 18:15

    Mange fine premier, Johanne, og mange fine navneforslag. Mitt er litt kjedelig da og peker mot stedsnavnet. Klemetsbu kanskje ?Bloggen er som tidligere sagt en fryd for meg !

  19. Jeg har et litt moderne navneforslag;Tranquilidad. Det betyr sjelefred på spansk,og Alma betyr jo sjel på spansk så det er både passende og vakkert synes jeg:)

  20. Lykkebrekke`n ;)) Ønske dokker en kjempe fin sommer- hold oss oppdatert, må jo inn å følg m ;) stor klem Azra og Arian

  21. ...eller rett og slett "brekkevollen"... ?

  22. Jeg vil gjerne være med i trekningen din. Foreslår Drømmehagen som navn på hytta.. Mvh Nina

  23. Hva med Tusenfryd ?

  24. Huset med de glade i?

    Mvh Siv

  25. Blogglotteri er alltid spennende. Jeg har ikke noe catchy navn dessverre, men lykke til :o)

  26. Så gøy med blogg lotteri! Utrolig fine permier også. Navneforslag (ikke lett dette her...glad i solen vi som bor i Bergen!); Solgløtten, Solhaugen, Sol i hjerte, Solvolden, Blomstervolden, Helios. Lykke til med navne valget!

  27. Så gøy med så stor respons! :) Eg var innom her for nokre dagar sidan, men måtte tenke litt før eg responderte... Men eg veit ikkje om det hjalp. ;) Gjøkeredet gir kanskje feil vibbar? Eller er det morsomt..? Fortellingane frå slottet Godmorgonsol er fine, og navnet skjønt, syns eg. Det var vanskelegare å komme på noko eige. Men eg er sikker på at de finn noko de likar! Kjekt å velge eit navn etter hjartet og staden hytta ligg på. Lukke til!

    Kjekt å få mannen heim att! Min mann kom også heim i natt, etter ei veke der han berre såvidt har vore innom mellom alle reisene sine. Så i kveld skal nok gårsdagens store dag feirast, med treretters, tente lys og romantikk ved kjøkkenbordet. :)

    Håpar du og dine får ei super helg!

  28. Jeg er alltid så dårlig på slike navne/slogan konkurranser at jeg overlater det til alle de andre kreative menneskene der ute. Hytta vår heter Fjellhaug, til tross for at den ligger ved fjorden og ingen i familien har noen sinne hatt et navn forbundet med Fjell, meeen, den ligger på en haug ;) Hehe. Alltid kjekt å titte innom bloggen deres! :)

  29. Så kjekt da! Her jeg sitter på nattevakt, må jeg si at den sjokoladen så veeeldig fristende ut...;) Derfor må jeg slenge med en kommentar her...(evt en liten (stor) mulighet for at jeg må innom butikken og kjøpe meg en sånn i morgen...hihi)

    Navn på kolonihagen ja....hmmm....Hva med "Lykkeli`"? Rett og slett fordi det virker som dere alle er veldig lykkelig når dere er der, og dersom det også ligger litt oppi lia....(fnis;)...) Lykke til med navnesøken!

  30. Er innom og leser på bloggen deres innimellom, men veeeldig dårlig på å legge igjen kommentarer... Nå kunne jeg imidlertid ikke dy meg, siden dere skal døpe hytta. Det viktige er jo at dere plukker et navn dere syns passer :) Ser det har kommet inn mange flotte forslag, noen like de jeg hadde tumlende rundt i hodet - men slenger noen inn her allikevel: Yggdraheim (fra Yggdrasil, verdens sentrum), Gledesvold/Lykkevold, Mimrebu, Lykkevy, Villa Alegría (alegría=glede på spansk)... Lykke til med "dåpen"! :)

  31. Jeg vil gjerne være med på lotteri! Og hva hytta skal hete: hm. Vanskelig.

  32. Da kaster jeg meg uti lotteriet jeg også! :) Har alltid syntes " Bakketun " er et søtt og hyggelig navn. Kanskje det kan passe på kolonihytta deres? Takk for meg og god helg!

  33. Kaster meg med i lotteriet i siste liten! :) Hytta kan hete hjerterom :)

Comments on this blog post have been disabled.