A blög once bit my sister

Takk for navneforslag

Sweety

For noen herlige kreative lesere vi har! Takk for alle fine navneforslag, jeg liker så mange at det skal bli spennende å skrive de ned på et ark og kanskje velge ut tre kremgode tilslutt. Så tenkte jeg at dere kunne få være med å bestemme navnevalget på hytta vår når trekninga er over.

Emilie mener den skal hete "blomstrende glitrende vakker". Liker å ta i litt vår superskjønne flinke storesøster (må ta i litt jeg også).

Ville bare ønske dere ei riktig god helg! Jeg venter på mannen som kommer hjem sent i kveld fra Italia :) Det gledes for å si det mildt!

Supersøta!

Bildene er fra april; hyggelig å se litt i bildelageret av og til. Ser ut til at Emilie venter på sommer...

Fortsett gjerne å komme med navneforslag, du kan uansett bli med på blogglotteriet om du ikke kan komme på noe navn også.

6 comments:

  1. Takk for at du kom innom meg og at du blir med på Give away ;) Stas! Mvh Siv

  2. Jeg synes dere skulle kalle den Farmor stua, etter Mortens farmor som ble enke en uke etter at hytta ble innviet i 1991, og som har lagt ned utrolig mange timers arbeid der ute, ikke minst med bæring av stein for å få til en hage. Jeg vil ikke være med i konkurransen, kommer bare med forslaget allikevel:)

  3. Nydelige bilder :-) og ett hærlig navnevalg av jenten :-) Blomstrende Glitrende vakker :-) Litt lang å si kanskje :-)

  4. Hei igjen :-) Bare ett lite tips :

    Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr Ny sjangse - Hver måned ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-) Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/ eller på Facebook

    Vil du være med ? de har litt klær til dame også :-)

  5. hmm..hvor i all verden ble det av den laange kommentaren jeg skrev her for litt siden da tro?? jaja..

    jeg tenker : solvoll..som er både noe positivt (sol) og en del av navnet deres samtidig ;) ellers så er solbakken et kjempefint navn, det heter hjemgården jeg kommer fra ;)

  6. eeeh..kanskje fordi kommentaren lå under FORIGE innlegg?? sløving asså!

    :D :D

Comments on this blog post have been disabled.