A blög once bit my sister

Bæring er gull!

Bæring er gull!

I går hadde jeg og O en utrolig produktiv dag på Klemets:) 20 grader og overskyet er perfekt jobbe-i-hagen vær. Så herlig å ha O på magen eller eventuelt ryggen med den nye bæreselen vår. Bæreselen er fra Manduca, kjøpt på Krusedull på Bakklandet som forøvrig også har nettbutikk. Utrolig behagelig å ha på selen for både meg og lille O.

Den kontakten man får med barnet når man bærer er bare helt unik.

My creation

I dag er det rimelig klamt ute. Når vi endelig forsto at lue og langarmet var helt unødvendig, ble trilleturen til Rotvollfjæra digg. Litt småregn på bare armer er bare godt når temperaturen er over 20. Emilie skal være i fjæra og på båttur i hele dag sammen med barnehagen. Hun hadde derimot litt mer lyst til å være Oliver og ligge i vogna på tur nedover. Regner med det gikk over så fort vi ikke var i syne.

God sommer-tirsdag!

11 comments:

 1. Så fine bilder! Bæring er gull, jeg er helt enig!

 2. SÅ enig, bæring er gull! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten bæreselen(e). Også er det jo så koselig, i tillegg til å være veldig smart! Og man kommer seg på plasser det er umulig å komme seg med vogn Ü

 3. Så koselige bilder! Helt enig, å bære (tett inntil) er gull! Ha en fin dag! :-)

 4. Så koselige bilder av dere. Jeg elsket å bære Kasper i bæreslynge. Vi hadde en vi designet selv fra BabyHawk. Jeg brukte vognen lite det første året, det var mye koseligere å bære når vi gikk tur. Også var den super på de kveldene når lillehullet ikke ville sove eller hadde mageondt. Da fikk pappa'n gått seg noen raske turer rundt parken;-)

 5. Enig i at bæring er supert. Vi bruker fortsatt Manducaen til toåringen. Brukte den mye både inne og ute før hun var året. Deilig med armene fri for mor, og bedre oversikt for barnet.

 6. Hei Johanne!! Ser ut som en skikkelig koselig dag, fiiine bilder av dere ;) Jeg har jo skjønt at du er glad i å bære Oliver, jeg har selv "bare" hatt en baby-bjørn-sele, som er helt ok, men ikke mer enn det. Idag har jeg derimot bestillt meg en Manduca! Har tenkt på det lenge, så det var på tide å gjøre det. Gleder meg til den kommer. Jeg bestillte likegodt fra Krusedull jeg ;) Kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke tar meg en bytur de aller første dagene, så da er jo netthandling genialt, er forøvrig litt for god på det... Hehe;) Skal jo være hjemme et år til jeg, så bæreselen er det siste innkjøpet på en stund tror jeg. Oj så lett det er å komme med digresjoner i fleng. Jaja, poenget var at jeg gleeeeder meg til å få Manducaen og til å bruke den! Håkon er jo allerede 10 måneder, veier 9 kg, så det bør jo kunne gå greit det. Håper vi får masse glede av den i sommer på ferie og ellers. Hvor lenge har du Oliver i selen da? Klem fra Ellen

 7. så skjønne dere er. det smilet til lilleO er til å dø for.

 8. Koselige bilder.

  Vi har samme bæresele til Sigurd. Brukes så mye og nå spesielt på ryggen mens jeg får gjort unna ting. Det ender som regeøl med at han sovner da, og det er så kos med sovende baby på ryggen.

 9. Så gøy at så mange likte dette innlegget:) Ellen: Håper du også blir fornøyd med bæreselen. O sovner kan finne på å sovne i selen på ryggen. Superkos! Han bæres ikke daglig, mest i hagen og på feks shopping. Praktisk også når jeg henter og bringer i barnehagen. Blir faktisk mer og mer brukt.

 10. jeg er så lei meg for at jeg ikke viste så mye om bæring med mine to første barn! da hadde jeg bare babybjørn..og den var ikke noe god for meg.. lillebror fikk heldigvis både mei tai og sjal ;) herlig!

 11. Naaaaaais!!! Jeg liker bildene - og Manducaen seff ;) Klem til dere.

Comments on this blog post have been disabled.