A blög once bit my sister

1 juli- trekning!

Roser En stor rosegren ble tatt med hjem og fordelt på fem små vaser etter trilletur med syk lille O.
Sommerfugl-Emilie Emilie kommer hjem fra barnehagen vakkert malt som sommerfugl. Nå har hun sommerferie. Det merkes at hun har gledet seg til det :)
Deilig sur/søt kyllinggryte Laget en deilig sur/søt kyllinggryte med masse grønnsaker til middag. Ønsker du oppskrift?
Bolledeig Emilie har spurt etter rosinboller i ukesvis, så da måtte ferien starte med langhevede rosinboller til dessert. Her "stjeles" det rosiner i deigen :)
Trekning Så var det klart for trekning i blogglotteriet. Alle lodd ble nøye skrevet for hånd og brettet sammen.
Trekker vinner Trommevirvel...
Astrid vinner Vinneren blir annonsert: Det er Astrid med den alltid inspirerende bloggen lille persille som vant! Jeg har faktisk også vunnet noe superfint hos henne nylig, det skal bare få sin rette plass på Klemetsaune før jeg viser det. Så artig og tilfeldig at du vant Astrid :)
Snehvit Etterpå tok Emilie sin tredje bolle (som hun ikke klarte spise helt opp) imens vi leste Snehvit. Jeg spiste sikkert min fjerde bolle (borte var den)...

Må komme tilbake til det med navnevalg, forhåpentligvis i morgen. Trenger å ta igjen mye tapt søvn, det kjennes! Håper virkelig på en bedre natt enn den foregående. Takk til alle som deltok, gøy med blogglotteri! Ta deg en titt inn hos Astrid med bloggen lille persille, absolutt en av mine favoritter! Jeg sender deg en mail i morgen Astrid.

God sommer-fredag til deg!

6 comments:

  1. Nei og nei så trivelig, morsomt og gøy at jeg var så heldig å vinne!! Tusen tusen takk, Eline for at du trakk nettopp min lapp ;)! Og ikke minst tusen takk til mamma'n for gode ord. Gode sommerønsker fra meg som har vært på konsert, kosa meg masse og spiser ostesmørbrød kl. 2 på natta! (Dette skjer ikke ofte, det skal jeg love deg!)

  2. Gratulerer til Astrid:) Håper Oliver er frisk igjen nå:)Synes de brune kaffekrusene dine er søte, jeg hadde sånne i vinrødt på begynnelsen av 80- tallet:) Er spent på navnet på kolonihytta altså:) Nå skal jeg kjøre sønn, svigerdatter og barnebarn til Værnes, de skal hjem til Bergen etter ei uke her hos oss:) Det blir tomt og stille etter dem, men litt godt også;)

    Klem Trine:)

  3. Gratulerer Astrid!Din heldiggris!:)

    Håper lille O er frisk igjen, det er ikke noe moro med febersyke barn :( Og så er du vel alene hjemme med barna også, er du ikke? Håper du har fått sovet i natt. Klapp på skuldra til den flinke mamma'n!

  4. Håper minsten er på bedringens vei, og at du får deg litt søvn! Nydelig sommerfugljente - ha en flott ferie!

  5. Hei Johanne! Jeg vil gjerne har oppskrift på kyllinggryta ja, den så deilig ut! Og hvis du har en knakende god bolleoppskrift, så tar jeg gjerne den og jeg ;) Er egentlig ganske god på gjørbakst, men er kresen på oppskrifter. Syntes det er så mye som ikke blir sånn som jeg vil ha det. Så gode oppskrifter er alltid kjekt å få av flinke folk på kjøkkenet, det har jeg nemlig en følelse av at du er!

    Må også bare fortelle deg at jeg har tenkt litt ekstra på deg og dine de siste ukene, og på at dere har mistet lille Alma. Jeg har jo lest meg bakover i arkivet ditt før, så jeg vet jo hva som har skjedd, men igår kveld satt jeg og leste igjen og jeg ble så trist... Vet ikke om du leser bloggen til Amelie78, men hun har nylig mistet den ufødte jenta si få dager over termin og skriver så vakkert og hjerteskjærende om alt de har vært i gjennom. Det har også ført til at jeg har hatt tankene mine hos deg og Alma. Jeg har lyst til å spørre deg hvordan du har det nå? Du skriver jo innimellom om det, men jeg vil du skal vite at jeg har også har tent et lys for lille Alma den siste tiden. Håper ikke du syntes at jeg er for påtrengende, isåfall vil jeg gjerne at du sier fra. Du har virkelig skjønne barn, en helt kjempekoselig og inspirerende blogg på mange områder, som er en av mine favoritter nå, og jeg lurer oppriktig på hvordan du har det nå og hvordan dere som familie har kommet dere dit dere er idag. Det kan jo ikke ha vært et lett svangerskap med Oliver heller, kan jeg tenke meg. Mange bekymringer. Ønsker dere en god lørdag!! Varm klem fra Ellen

  6. Oliver er så og si frisk:) Hurra! Superblid liten gutt:)

    Jeg er ikke hjemme alene heldigvis :) Det er bare slik at man må ofre seg for dem som skal på jobb.

    Ellen: Takk for lang og omsorgsfull kommentar!!! Jeg kan prøve å svare på det du spørr om i et innlegg om ikke lenge. Nå venter bytur og Klemets:)

Comments on this blog post have been disabled.