A blög once bit my sister

Lubne tær på stranda

Feeling the sand

IMG_1831.jpg

IMG_1846.jpg

Det er så utrolig mange gode minner ifra denne sommeren. Noen bilder forblir i "familiealbumet", det vil si på Flickr. Andre bilder vil jeg dele med dere her på bloggen utover sensommeren. Her får Ollis lubne tær føle på både sand og kaldt vann på stranden i Danmark. Morten har tatt bildene.

Dagene bare springer avgårde nå føler jeg, under tre uker til jobbstart for min del. Det føles som det er altfor tidlig, men gleder meg over at jeg skal ha mye fri i november og desember. I helga er det tid for å høste inn solbær og rips på Klemets. Jeg har tidligere denne uka laget jordbærsyltetøy. Kjøpte jordbær på torvet, årets jordbærsesong ved Farmorstua ble ikke noe særlig. På tide med noen nye jordbærplanter i hagen der.

God lørdag! Jeg og Emilie har allerede vært ute og kjøpt lørdagsgodt, imens fikk Oliver sove i vogna.

Nå er det på tide med en etterlengtet titt i blogglandia. Du hører nok ifra meg :)

6 comments:

 1. Gulli gull ;) Så herlig når barne er litt lubne :) Til å spise opp ! Koselige bilder . Lørdag uten lørdagsgodt ... Kan ikke falle meg inn ! He he :) Kos dere resten av helga også :)

  Klem fra Janne

 2. Hei og hopp !

  Klart jeg kan hekle noen til deg :) Jeg tar 40 kr pr.stk Send meg mail på farge/er og antall ;) Klemmer fra Janne

 3. så deilig! skjønne små lubne ben, utforsker alt dette spennende :)

 4. Torill Solberg   Sunday August 7th 2011 15:16

  Ååå, så deilig, tenk at lår med folder og trillrunde tær er så lekkert ( det faller veldig i verdi jo eldre man blir ! )Han e berre lekker !!

 5. Herlig! Dattera mi har akkurat de samme valkene oppe på låra - helt herlig!

Comments on this blog post have been disabled.