A blög once bit my sister

MMM...

Kveldsmat Cottage Cheese

Som jeg har skrevet tidligere, elsker jeg å se etter nye produkter i dagligvarehandelen. Tine er spesielt flinke til å komme ut med nye produkter; det kan jeg så absolutt like. Denne gangen er det Cottage Cheese som har fått noen nye smaker. For å lage en kjapp og velsmakende frokost, lunsj eller kveldsmat trenger du:

  • Tines nye Cottage Cheese med sjalottløk og persille.
  • Rugsprø
  • Avocado
  • Skinke
  • Timian (prikken over i-en)

Dette ble rett og slett en vinner som kveldsmat hos mannen en kveld i august. Jeg syns du også skal prøve :) Sukkerertene er fra Klemets. Synd det nesten ikke er flere igjen. Utrolig lett å dyrke sukkererter må jeg si.

Nyt kvelden din!

10 comments:

  1. Den har jeg ikke sett enda, den hytteosten der. Var og mumset i kjøledisken her om dagen etter noe som ikke har så mye karbs, men bare plain hytteost er jo en smule kjedelig.... Prøve den!!

  2. Ser virkelig deilig ut, friske farger og bare ingredienser jeg liker godt:) Eller, ikke Cottage cheese da, men kan jo prøve denne varianten:)

    Klem fra Trine.)

  3. Du kan kunsten å vise frem fristende saker! Jeg er en pingle på meieriprodukter generelt (bortsett fra ost) men kanskje jeg gir den der et forsøk :)

    Håper det er fint å være tilbake på jobb! Skjønner ikke helt åssen vi skal klare oss uten Morten så lenge, men må si jeg unner ham å få masse tid hjemme.

    Klem til dere på en varm sensommerkveld!

  4. God morgen! Det så fristende ut! Blir rugsprø med avokado og skinke til frokost tror jeg ;) Har ikke smakt cottage cheese på jeg vet ikke hvor lenge, har aldri like sure melkeprodukter, men nå spiser jeg jo både creme fraiche og litt rømme. Kanskje jeg blir overrasket over smaken. Ha en fin fredag og helg! Håper det går bra på jobb. Klem fra Ellen

  5. Dette så godt ut! Merker det blir mye mindre tid til blogging nå som jeg har startet å jobbe. Men jeg er innom i ny og ne og leser;) Fredager har vi fri, det er deilig. Nå står det baking på programmet. Ha ei fin helg!

  6. Deilig og sunt. God helg, Johanne & Crew! :)

  7. Mmmm!!! Ser rett og slett jummy ut!!!

  8. Hei Johanne! Så utrolig koselig å kikke innom bloggen din igjen! Jeg tok et lite planlagt sommeravbrekk fra blogglesing og blogging generelt - det har vært så mye annet fint å bruke tiden på nå i sommer. Nå har høststemningen kommet for fullt, og jeg ser fram til å blogges videre :) Og ikke minst: Tusen tusen takk for herlig pakke jeg fikk fra deg! Tenk at jeg var den heldige å vinne lotteriet ditt! Den ble liggende uåpnet lenge og vente på oss som har vært her og der i innland og utland, men nå er dukkestua dekorert med lekre sommerfugler på veggen, is er i frysen og generelt: vi digget innholdet!! Lykke lykke til med jobbstart! Vemodig og ny epoke, kjenner meg så igjen - men litt godt også. Beste hilsen Astrid (som kanskje poster et innlegg igjen snart.. :))

  9. Takk for all den fine responsen! Håper en av dere har fått smakt tipset :)

Comments on this blog post have been disabled.