A blög once bit my sister

Olivers dag

Anne- Lise Emilie & Jonas

Olli & Farmor

Anne-Lise & Lena

Kosestund

Glad i gutta

Kakebord

Marte & Olli

Familyfoto

Lar bildene tale for seg selv her. Gårsdagen var minnerik! Sponhuset er en strålende lokalisasjon for en feiring! Grillmaten var så smaskens at den aldri ble avfotografert. Familien (ja, for Marte du regnes som en i familien) var så GOD og BLID at dagen ikke kunne bli annet en komplett. Så klart skulle vi gjerne vært helt foruten regn, men vi bor jo i Trøndelag tross alt. Takk igjen alle sammen! Synd at ikke alle ble værende til fotografering utenfor Sponhuset. Den fotoseansen ble meget festlig i og med at brodern hadde hendene fulle med småkrabber som han "skræmte" oss andre med.

Overraskende gjester dukket også opp, til stor STAS. Herlig entré, Morten Gundersen! Neste helg skal DU feires med brask og bram :)

God søndag! I dag må vi til Klemets og plukke plommer, før de alle faller på marken.

5 comments:

  1. Familiebilder er som regel alltid litt morsomt å ta, mye styr og ingen ser i samme kamera ;) Ser ut som dere har hatt en strålende dag i allefall! Har dere hatt dåp eller navnefest? Eller rett og slett en fest for Oliver? Må le av bilde under her, akkurat som å se Håkon. Hvis han ser at døra til vaskerommet er åpen, kommer han seg raskest mulig inn og vil mer enn gjerne trykke litt på vaskemaskinen. Eller beundre den når den sentrifugerer, det er også ganske interessant ;) God søndagskveld til dere! Her er vi to voksne alene hjemme, venter på ungene som vi ikke har sett siden torsdag kveld! Vi har vært så heldige å ha kjærstehelg, så vi har vært på kino, spist god mat og til og med vært en tur i tyskland ;) Gleder meg til å se dem, ja! Klem fra Ellen

  2. Ser veldig koselig ut, du sender vel over noen av de lekre muffinsene;) Likte den tapeten --skikkelig lekker;) Plommer høres bra ut, vi må bare skaffe oss noen frukttrær. Stor klem

  3. Gratulerer med vel overstått!! Sponhuset er superkoselig, og det ligger jo så fint til:)

  4. Gratulerer med vel overstått! Ser ut som om dere kosa dere veldig :) Fiine bilder!

  5. Gratulerer så mye med Oliver sin dag! Herlige bilder, som alltid :)

Comments on this blog post have been disabled.