A blög once bit my sister

Høsten er tid for..

Ballerina

å prøve noe nytt.

Emilie har begynt på ballett. Det å få lov til å pynte seg og danse samtidig er LYKKE for prinsessa.

Disse

Oliver prøver noe nytt hele tiden.

Disse :)

I går disset han for første gang i høstsolen. Smilet og gleden var meget smittende :)

Fin onsdagskveld til deg! Skal du prøve noe nytt i høst?

6 comments:

  1. Det er så fint, så fint å se så glade unger. Ingen tvil om at Oliver deler Emilies smittende humør! Tusen takk Johanne, for... ja, du vet. Er glad for å sakte legge bak meg en vanvittig sommer. Og - jeg skal forsøke noe nytt, nemlig lære meg å spille gitar. Gleder meg!

  2. Heia :) Så store barna har blitt :) Ser ut til at Emilie har vokst mye i sommer :) Mye nytt her i alle fall :) ny by, skole og jobb for hele familien.. :) Ha en flott høsttid! Klem

  3. Eg skal prøve å komme meg på på open barnehage - så det blir først for både meg og Savannah! ps.eg og vil på ballett!!:)

  4. Så søte de er begge to ;) Vi er også igang med noe nytt, Ingvild har akkurat begynt på turning, til hennes store lykke! De er så søte der de løper og svinser rundt ;) Og Håkon prøver som Oliver noe nytt hele tiden! Han er skikkelig bajas nå og må passes på absolutt hele tiden. OVERALT er et stikkord. Idag flyttet jeg pianoet en halv meter, så jeg skulle slippe å se at han galant kryper fra sofaen og over på pianoet ;) Hjelpemeg! Sofabordet står veldig merkelig plassert ut i rommet, han er en liten galing i sofaen. Kjenner du det igjen?? Her i Oslo er det høst så det holder nå, regnet høljer ned hver dag... Hadde vært deilig med noen soldager snart! Håper vi får det snart alle sammen. Ha en fin kveld! Klem fra Ellen

  5. Høsten er deilig. Den bringer alltid håpet om noe nytt. Her har niåringen begynt på håndball. En trening og rett på turnering. Og veslegutt skal begynne på klubb i kirka med mor.

  6. åh, så mange deilige innlegg det er kommet på bloggen. nå ble jeg glad. har vært ganske langt nede, men jeg skal prøve å få din positivitet og se høsten med nye friske øyne. emilie var en nydelig primaballerina!

Comments on this blog post have been disabled.