A blög once bit my sister

Mitt høstønske

Jeg ønsker å røre meg mer! Så nå er jeg ute i høstsolen på Ladestien og triller på Oliver. Godt å bare sitte litt i ro på en benk ved sjøen etter jobb også. Det er så utrolig forfriskende! Skal prøve å få til å gå i ca 1 time hver dag. Så jeg håper høsten fortsetter med sol og sin gode, lett kjølige luft.

Liker du å gå tur? Takk for alle fine kommentarer! Jeg setter pris på hver og en.

6 comments:

 1. Jeg elsker å gå tur! Spesielt på denne tida. Det er noe med lufta om høsten som bare er helt fantastisk. Så frisk og god:) Prøver å få til en times tur hver dag jeg også.

 2. Å ja, jeg elsker å gå tur, men jeg kunne vært bedre! Jeg sliter med å komme igang med trening igjen etter en laaang ferie;) Er medlem på sats, men har vært støttemedlem siden før ferien...Blæææ, vanskelig å komme igang igjen. Det er et stykke unna også, så har vært inne på tanken å melde meg ut, og heller gjøre som deg, gå turer!! Spørsmålet er bare om jeg klarer det da ;) Blir jo motivert av å se det friske, gode fjeset ditt! Klem fra Ellen

 3. Gå tur er ikke så verst, det kommer veldig an på været. Burde gått en tur hver dag...

 4. Jeg liker også å gå tur. Gikk kveldstur i den friske høstlufta på tirsdag. Går ofte tur der du har gått i dag, men nå blir det såpass tidlig mørkt at det heller blir gatelangs der det er lys.

 5. liker veldig godt gå tur! har en jobb der jeg får godt litt tur.. :o)

  Ser dere hadde en jente med trisomi. Trist å høre. Vi har en gutt på skolen der jeg jobber med trisomi, men vet ikke hvilken type.

  Han er en skjønn skjønn gutt.

  Håper på mange fine septemberdager og turer fremover! klem :o)

 6. herlighet,det skal være *gått tur. godt godt.

Comments on this blog post have been disabled.