A blög once bit my sister

En komplett bra helg!

Lørdaghygge på toget

Jeg har vært på en 1-døgns husmorferie til Son og en av de beste festene jeg har vært med på.

Turen nedover startet med noen timer for meg selv på buss, fly og tog til å lese blader, aviser og spise sjokolade. Godt! Takk til utdrikkingslaget på toget som serverte kaffe.

Blue shoes

Hovedpersonen Morten, alltid velkledd og "in cool blue shoes" :)

Lena & Morten

Sjekk ut søstra og Morten i kule Moods of Norway dresser.

Vidar & Berit

Sjekk ut bror og Berit i topp feststemning.

Prosecco

Her ser dere grunnen til at det ikke ble tatt flere bilder med min iPhone den kvelden....

Det ble dansing, høylytt synging og en komplett bra fest! Takk til alle deltakende :) Så får det bare være at skoene mine ble ødelagt. Det var sååå verdt det!

Gledelig å komme hjem til familien og Fårikål hos svigermor i ettermiddag. Spesielt godt å bli kvitt melksprængen ;)

Godt valg i morgen! Jeg har ikke bestemt meg helt enda, har du?

5 comments:

  1. Hehe, melkespreng er kjipt på fest, ja ;) Hørtes deilig ut med en liten ferie, om enn kort, så vellykket! Vi har hatt en bra helg, konfirmasjon igår, ordentlig koselig familiedag, og en rolig søndag idag. Imorgen er det planleggingsdag i barnehagen, så da må jeg finne på noe med Ingvild, kanskje eplekakebaking? Uff, det var det lavkarbogreiene da ;) Jaja. God natt til deg!! Klem

  2. He he, kjenner til det med melkespreng... Jepp, har bestemt meg for hvem jeg skal stemme på:)

  3. joda,har nok bestemt meg! og det blir det samme som hvert år, nemlig ...** Du trodde vel ikke jeg ville si det?!

    ;o)) men det blir blått og hot!

  4. Så ut som en festlig helg! Jeg har stemt for ei ukes tud siden. Er såpass fornøyd med de som bestyrer i byen og fylket mitt at jeg stemte på de igjen i år.

  5. Hørtes artig ut du! Jeg har bestemt meg, og håper jeg klarer å komme meg avgårde for å stemme litt senere i dag. Har nettopp kommet fra legen, og fått antibiotika mot halsbetennelse. Håper jeg klarer å stable meg på føttene for å dra til stemmelokalet. Har tro på at det skal gå med en god dose paracet Ü Godt valg!

Comments on this blog post have been disabled.