A blög once bit my sister

6 favoritter

Nye kornmo kjeks

Kornmo har kommet med noen nye typer kjeks basert på rug og spelt. Skikkelig smaskens sammen med en kopp te eller to. Selvfølgelig må man ha ost på! Jeg elsker muggoster som de fleste vet.

Brikker Brikker

Den snille Janne bak bloggen Skjerstad har heklet disse fine brikkene som jeg kan ha under koppen, jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. De kan til og med vaskes på 60 grader :)

Salt

Jeg fikk en hel gave-bonanza av Marte-min til bursdagen. Mange nye favoritter derifra! Denne fine saltbeholderen var jo bare rålekker!

Sliten Olli

Olli er selvfølgelig en favoritt! Selv om han maser en del ;) Se så søt han er når han er litt ekstra kosetrengende og står oppetter beina mine.

Skyr yoghurt

Skyr er helt utrolig godt! Endelig et yoghurtlignende produkt som ikke er så søt og har fløyelsmyk, litt tykk konsistens. Jeg er helt hekta! Det at den i tillegg er et tilnærmet fettfritt lite måltid i seg selv og har ekstra proteiner er jo bare bonus.

Favoritt farge

Dette er min absolutte favorittfarge for tiden, jeg leter stadig etter klær med denne sennepsgule fargen. Denne cardiganen har jeg hatt en stund og brukt utrolig mye. Hva er din favorittfarge for tiden?

High five!

Så HIGH FIVE folkens! Det har lille Olli kunnet i noen måneder allerede :)

6 comments:

  1. high five til dere begge! De nye kornmoene har jeg ikke prøvd enda, og heller ikke skyr! Min favorittfarge om dagen er grønn! Rart hvordan det skifter :-) På H&M har de mange klær i den fargen, løp og kjøp! :) Fine koppunderlag, fin saltholder og FIN gutt! Lukas tar high five til oss, første trikset han lærte tror jeg :) Og han må alltid gjøre det til alle rundt seg, samme om de er fremmede på butikken :) !

  2. Så koselig å se dine 6 favoritter :) Kornmo og Selbu blå liker jeg også . Saltbeholderen var stilig, jeg må bare ha Maldonsalt ;) Skyr har jeg ikke smakt . Sennpsgule plagg er friskt og Olli er en ordentlig going ;) ( så var det glassbrikkene da , hi hi )

    Klem fra Janne ( som har sendt deg svar ang.putegeriljaen )

  3. He he, high five back at ya`! Akkurat gul er ikke min farge, altså sånn klesmessig. Digger gult ellers. Og kler gjerne ungene i gult.

  4. herlige bilder som alltid! jeg liker mørk beige for tiden. kjedelig jeg vet, jeg er ingen fargeglad person. men synes det kan være fint på andre!

    hig5!!

  5. For eit herleg innlegg!! De kjeksene har eg ikkje sett enda, men de skal eg jammen meg kjøpe med meg når eg ser de! nam!

  6. Tips:På H&M har de vesker i den fargen til 99 kr.Er også min favorittfarge nu.Håper dere har det bra.Jeg er stadig inne og leser,men har hatt så masse og gjøre at jeg ikke har fått kommentert så ofte som jeg har ønsket.Har vært koselig og tatt en cafetur neste helg om du kan:)

Comments on this blog post have been disabled.