A blög once bit my sister

Elsker iPhone-bilder!

Love the iPhone

Denne høsten har vært magisk! Aktiviteten har vært høy og vi har fått tid til så mye allerede. Lista over gleder som kommer er også lang. Det kan vi like!

Jeg har arbeidshelg, men henger ikke med leppa for det.

Det er jo FREDAG :) Hva skal du gjøre i helga?

Jeg gleder meg spesielt til middag både i morgen og på søndag, mulig du får se ;)

3 comments:

  1. Iphone tar fantastiske bilder! beste kjøpet jeg har gjort! looove my iphone!!!

    (her ble det jaggu meg mange utropstegn!!!) Stakkar, joggehelg! Sykepleier? Jeg hadde jobbehelg sist helg, så det er 12 dager siden jeg hadde helg sist! merker det godt. Har sagt opp helgejobben min nå, og det skal bli herlig! selv om når man jobber helg innimellom, så føles de andre helgene ekstra herlige!

    ha en god jobbehelg da! klem;o))

  2. Nyyydelige stemningsbilder av en nydelig familie! :-)Er så glad for helgen sammen med dere, den gjorde så godt på mange vis! Endelig et par fine dager her værmessig, pusler litt både ute og inne,koser meg! Er bedt på fårikål hos Ka i dag, kjekt! Klemmmm til dere!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.