A blög once bit my sister

Høstglede

Høst

Timene på jobben i helga har rast avgårde, FINE jobben. Etterpå har jeg fortsatt hatt masse energi til utetid i vakkert høstvær både på Klemetsaune og i nærmiljøet. Nå har fargene virkelig begynt å komme frem på trærne. Jeg bare elsker det! Emilie og jeg sanket fargerike løvblad på Ladestien i dag.

På vår vei fant vi også visdomsord...

IMG_2435

IMG_2439

IMG_2436

IMG_2437

IMG_2438

Hvilket likte du best?

Håper du har hatt en fin helg og masse utetid i høstsol.

2 comments:

  1. Jeg liker best: "Enhver reise begynner nær deg"

  2. Lytt til vannet, vinden og dine fottrinn - fantastisk! Når ein er sliten og sjuk (som eg har vore i helga) er de tre tingene stort sett det einaste ein orkar å forholde seg til, men som samtidig er noko ein berre kan draume om 99% av tida.

Comments on this blog post have been disabled.