A blög once bit my sister

Eventyrgrind

Eventyrporten

Skulle ønske at dette var vår grind inn til kolonihagen, men det er iallefall en super idé!

Emilie fortalte meg et helt eventyr imens vi "snik" fotograferte litt ;)

IMG_3198 IMG_3195

IMG_3196 IMG_3191

Dagens tips: Grønn te med sitron, ha oppi ekstra sitron og deilig honning. Særdeles godt om du er blitt høstforkjøla.

God tirsdag til deg!

12 comments:

  1. jeg er blitt ordentlig høst forkjølet og skal løpe hjem nå og lage meg te med honning og ekstra sitron. godt tips!

  2. Herlige figurer, eventyrene sprudler i hodet av sånt :) Gratulerer så masse til lille go'klump på ti måneder og god høstkveld!

  3. takk for tips! Her går det i rødvin ikveld :) Utrolig fin grind, en slik skulle jeg gjerne hatt!

  4. Ja, den 19de er jo ikke en hvilken som helst dato. Oliver i november og vår Edda i desember. Enestående grom port. Tror du de står ute i all slags vær, og hvordan var det festet, tro? Klem, Lilli

  5. Lilli: Figurene står ute hele året og i all slags vær. Noen var limer og noen var skrudd fast. Vi pønsker på hva vi skal gjøre med vår grind :)

  6. Åh,noe så herlig som denne grinda..har aldri sett maken! Klem!

  7. lovely little playthings on such a beautiful crisp day!

  8. Så artig grind! Et lite tips til å gjøre teen enda bedre for forkjølelsesrammede, putt oppi en bit ingefær. Delicious og lindrende :)

    Fin tirsdag!

  9. Helt fantastisk grind! Denne idéen likte jeg! Den eneste grinda vi har er imidlertid to trappegrinder ;). Kan duge der også denne idéen! Nydelige høstbilder her inne! Jeg skulle gjerne hatt en bit av den fine trønderhøsten deres. Får stadig meldinger hjemmefra om nydelig vær og fine nytreskede åkrer. Trøndersavn... :)

  10. Så nydelig! Både grind, unge og bilder. Og for en eventyrlig ide (bokstavelig talt). Grønn te med sitron, ja... jeg finner ikke yndlings-grønn-teen min noe sted lenger, så da får det bare være. Har helt helt vanlig te i koppen og krysser fingrene for at jeg IKKE BLIR FORKJØLET igjen, etter en runde med streptokokker og en runde med "bare" snørr allerede i høst.

  11. Johanne!Jeg har helt glemt å svare deg! Selvfølgelig vil jeg lage sånn trekk til lykt for deg! Så putter du bare et norgesglass inni? :) Jeg sier fra til deg igjen når det er laget, kanskje du kan få det hvis vi får til å møtes i trheim i oktober? :)

  12. Hyggelig å høre at dere syns dette var likandes, jeg digger den grinda! Må snart innom å få se den hagen bak også. Kine-Marie: Hyggelig at du vil hekle til meg!

Comments on this blog post have been disabled.