A blög once bit my sister

Åre

Klar for en lur i frisk fjellluft etter bading på Holiday Club.

Geriljastrikking

Tester ut ny Mariuslue, kjøpt på epla :)

Nyter fine timer i godt selskap av gode venner med herlige barn. Gå på chokladjakt, spise godt, drikke vått og snakke mye i lag.

SÅÅÅ stor!

Spiser lunsj i solen ute :)

Kjører kabinbanan med upåklagelig utsikt over lilla stan.

Mitt nydelige trekløver.

Fine helgen! Har du hatt en fin helg? Vi er i Åre enda, tar en bedagelig hjemreisedag i morgen.

9 comments:

 1. herlige bilder (spesielt det siste, smelt!) klem!

 2. Hei Johanne! Åre er en trivelig liten by i nærheten, samtidig som man har følelsen av utland:) deilig med sånne små avbrekk i forhold til det vante:) Har vært på besøk hos mamma jeg og har dratt krabbeteiner med 40 krabber i:) Krabbefest med andre ord:) Stokkøya er et paradis på jord;) Fin familie du har:)))

  klem fra Trine:)

 3. Så koselige bilder fra helga deres ;) Vi har også vært i nabolandet i helgen, og kosa oss på hytta. Må virkelig si at jeg syntes det ser ut som dere er noen ordentlig livsnytere! Flinke er dere! Hurra for dere ;) Ha en fin mandag! Klem fra Ellen

 4. Så deilig med langhelg i Åre. Ser ut som dere har hatt en flott helg med nydelig høstvær. Jeg har hatt arbeidshelg, så jeg har "helg" nå jeg da ;-)

 5. kjempefine bilder! ser ut som dere storkoser dere!

 6. Ser ut som en herlig tur med nydelig vær. Han der storsjarmøren din tror jeg du må passe godt på etterhvert. Han smelter jo folk gjennom bilder. Han må jo virkelig smelte hjertene på folk i virkeligheten. Er nå en diamant storjenta din og. Flott gjeng :)

 7. så koselig det så ut. og for en fin en lue.

 8. Så herlig! har bodd på samme sted 2 ganger (kurs), men fortsatt ikke hatt med familien..det er jo et perfekt sted å ha med unger! mann1 din kledde skjegget ;)

 9. Ser ut som dere har hatt en super tur! Tenkt at O snart er 1 år gammel!!!

Comments on this blog post have been disabled.