A blög once bit my sister

Nysgjerrige Nils

Hvem blir ikke glad i denne smilende apen? Jack Johnson er forøvrig også en meget bra artist!

Curious George

Jeg digger den apa! Han er helskjønn! Det har alltid Emilie også ment. Vi har sett det meste av det som har med Nils å gjøre. Nå gleder jeg meg til å få Olli hekta :)

Se den fine siden til Curious George med mange flotte førskole-oppgaver for snuppa vår. Hun kosa seg med det før leggetid i dag. Om du vil fargelegge den lille røveren, kan du finne utskrifter til det her.

Nils rosiner

Disse rosin-eskene fant jeg og min venninne Helga i Åre. Nå får Emilie de i matboksen.

Nysgjerrige Nils På kjøretur

Vi har lest (elsker den boka, går aldri lei) og hatt med oss Nils på en hel del. Her var han med på kjøretur i riskokeren vår :) Hvor gammel tror du Emilie er der?

Smekke

Olli har fått seg smekke med Nils på. Nå skal jeg se om jeg kan finne klær til Olli med Nils på, det hadde vært så søtt.

Denne julefilmen har vi ikke sett. Den må jeg få tak i førjulstida; enn at det snart er jul? Liker du Nysgjerrige Nils?

Ha en fin kveld med eller uten ape-gleder, som Pia ville sagt.

7 comments:

  1. He he, det får bli MED apegleder, hva enn det nå er... Digger Nils, har ei bok om Nils som har vondt i magen. Ha en fin kveld!

  2. jeg digger også Nils!! kuleste apen ever!!

  3. George er søt han! (men ikke en av favorittene blant ungene her tor jeg, ikke som jeg har fått med meg i allefall). Jeg har også hamstret sånne rosinesker i Sverige (søster bor der), men vi velger Hello Kitty-versjonen... stor slager!

  4. Hett tips; De rosin/frukt eskene kjøper vi på Ica Maxi på Moholt ;) Hello Kitty versjonen også!! Nygjerrige Nils er en slager her i huset også!

  5. Takk for supre tips om fargelegging og andre apestreker! Vi digger nysgjerrige Nils! Ha en super helg! Klem til deg!

  6. Så søte rosinesker! Her har vi ikke blitt hekta på nysgjerrige nils (ikke ennå ihvertfall Ü). Ha en fin fredag!

  7. Nyskjerrige Nils er veldig søt. Sofie liker den godt, men er ikke helt hekta. Jeg tror Emilie er 16-17 mnd på det bilde:-)?? God helg til dere! Klem

Comments on this blog post have been disabled.