A blög once bit my sister

Morgentimer

Åpne alt og sjekke ut... Ringblomster

Oliver åpner og lukker alt. Vi har ikke hatt på barnesikring enda, det er på tide!

Kanskje årets siste bukett med ringblomster fra Klemetsaune.

Første isskrape-dag

I går måtte jeg skrape is på bilen for første gang i høst. På tide å sette bilen i garasjen før natten nå.

Søten Verandablomster

Olli har vært forkjølet med høy feber i noen dager nå. Virker til å være i bedring i dag.

På verandaen har jeg tatt hjem endel planter som jeg håper overvintrer når de får komme inn i varmen.

Bildevegg

Ein gul knapp viste ferm sin fine bildevegg. Vår bildevegg er snart komplett, må bare få med noen bilder av Olli også. Godt man har fotoskriver.

I farta Egne urter i tekoppen

Emilie er som vanlig i farta og synger mye.

I koppen er det sitronmelisse og peppermynte til min begynnende høstforkjølelse. Mye er på gang i heimen, så det må bare bli noen naturlige pauser fra blogginga. Vit at jeg setter pris på alle kommentarer, skal ta en tur innom å se hva dere har gjort i det siste så fort jeg får god tid.

God lørdag alle sammen!

6 comments:

  1. Så fin bildevegg :) Her har vi også ei som åpner og lukker alt. Vi har begynt med å låse noen skap som hun absolutt ikke får lov å komme inn i. Trappegrind har vi hatt lenge, men den har kunne stått åpen. Det har vært nok for henne at den bare har vært der. Men de siste par ukene har hun funnet ut at det er fryktelig gøy å klatre i trapper, så nå er det full trening i å huske å lukke porten for alle mann i huset! Intenst med røring og utforskning en periode nå, og så avtar det forhåpentligvis :) Ha ei fin helg!

  2. Så herlige bilder! Vi har heller ikke satt på barnesikring enda, men det absolutt på tide. Jeg kjøpte på torsdag, så det er bare å gjøre det. Idag tidlig satt Håkon musestille foran kjøkkenskuffen og koste seg med vaniljesukker ;) Det var overalt kan du si! Jeg syntes bildeveggen din så veldig koselig ut. Vi har ikke kommet så langt her i huset enda, men jeg har lyst til å ha noe liknende i trappa vår, der skulle det bli fint. For noen dager siden tok vi bilder av ungene, det gleder jeg meg til å få. Bildevegger er dekorativt og veldig personlig, det liker jeg! Jeg er gressenke i helgen, så her er det bare å henge i stroppen. Baluba fra morgen til kveld... puh! Om en time kommer søstern min og fetteren til ungene på middag, så jeg får vel i det minste rydde litt på kjøkkenet ;) God lørdag videre! Og god bedring! Klem fra Ellen

  3. Herlige bilder! Bildeveggen så veldig fin ut Ü Skulle gjerne hatt en slik her hjemme, men vi skal kanskje selge "snart" (dette har årsperspektiv!), og derfor har vi spiker-i-vegg-fobi....

  4. Så utrolig nydelig det hvite (gamle?) skapet dere har er!!! åhh..vakkert.

    Fin bildevegg også, sånt er ikke jeg flink på!

  5. Så koselig bildevegg dere har. Masse fine bilder av dere alle sammen, og skjønne lille Alma. Når Oliver kommer på veggen blir den komplett :-) Klem fra Bodø

  6. Flott bildevegg! Det er arti å finne fram bilder til en slik bildevegg. Vi har en i gangen og så blir det nok en her i stua også (når jeg bare får bestemt meg for farge på rammene). Og lykke til med barnesikringen! Vi er sånn høvelig ferdig med den interessen her i huset og jeg kan driste meg til å få systematisert kjøkkenskapene mine - omsider!!

Comments on this blog post have been disabled.