A blög once bit my sister

Dovregubbens Hall

Galleri Dovre

Emilie viser vei Far lager middag

Frokost kaffe Salt & pepper

Frokost-egg Smilende egg

Galleri Dovre På galleri

På galleri Galleri Dovre

Galleri Dovre Galleri Dovre

I august overnattet vi i hytte på Dovregubbens Hall til en rimelig penge. Hytta hadde to soverom og alle nødvendige fasiliteter. Vi betalte for frokost, noe vi var svært glad for. Nydelig hjemmelaget brød, nykokte egg, hjemmelaget syltetøy og eggesalat. Mums!

På tunet finnes også et eget galleri, Galleri Dovregubben, som er vel verdt en titt.

Vi kommer tilbake, helt klart! Det var faktisk dette blogginnlegget hos bloggen Fargevandring som gjorde at vi bestilte overnatting her på vei hjem fra Ålesund i sommer. Du ser ikke mye troll og tusser i dette innlegget, men jeg kan love deg at du vil få møte Dovregubben om du velger å ta turen.

Jeg er forøvrig mye bedre, takk for alle god-bedring-hilsninger! Nå er det Emilie som ikke er helt i form, men vi håper det går fort over og skal straks se Ronja Røverdatter.

Ha en fin torsdag!

8 comments:

  1. Her så det koselig ut! Fint å lese at du er bedre, god bedring til Emilie!

  2. Heihei, dette så koselig ut! Har så lyst å reise jeg også. Kanskje aller helst en ego-tur, bare jeg. Har vært endel hjemmeværing de siste ukene, med sjuke unger, og sjuk meg selv. Høres ut som at du har hatt det på samme viset! Krysser fingrene for friske unger ei stund Ü

  3. Så herlig innlegg og fantastiske bilder,å,bare koser meg! Klem fra Else Britt

  4. herlige bilder! (du! hvorfor må jeg alltid skrive inn alle opplysninger om meg på ny, hver gang jeg kommenterer??)

    klem!

  5. Whitebite: Denne bloggen er hjemmesnekret av mannen. Grunnen til at du må legge inn opplysningene dine hver gang er at det er vår sikkerhet imot spam-kommentarer. Det er stadig noen som prøver å fylle bloggen med kommentarer av feks seksuell karakter ol, noe som ikke er særlig ønsket. På blogspot må man som regel legge inn en sikkerhetskode før man får publisere sin kommentar. Håper det ga deg et godt svar og at du eller andre ikke synes det er altfor tungvindt. Setter veldig pris på alle kommentarer :)!

  6. Her renner nasjonalromantikken i rause strømmer. Et enestående vakkert sted, elsker fotografiene (som alltid). En god årsak til å besøke Lom, hvor jeg aldri har vært. En veldig forsinket god-bedring-klem! Håper den er så forsinket at du allerede er frisk og rask. Klem, Lilli

  7. ganske eventyrlige bilder. godt å høre du er bedre. dumt at emilie ble smittet. vi har slitt i hele helg, kjedeligkjedeligkjedelig. men nå drikker jeg vin og endelig klarer jeg å puste.

  8. aha,sånn å forstå! trodde det var noe jeg gjorde feil! har selv aldri opplevd noe slag av spam, så jeg har ingen sperrer (haha, tolk den som du vil!) :)

Comments on this blog post have been disabled.