A blög once bit my sister

Senhøst i kolonihagen

Vakker skog Pyntekål

Hekk Sprosser

Ringblomst Marikåpe

Fosenferja Trekløver

Fin helg med tid til familiekos. Jeg rakk by-kinotur med Snuppa, mye hjemmepyssel, sying av julegaver, god mat og avslapping. I dag dro jeg og Morten alene til Klemetsaune for å gjøre de siste småtingene før sesongen er over. Det var rimelig nakent på trær og busker. Det var allikevel mye som var vakkert med dugg og små vannperler på.

Fikk forresten et supert tips fra den fine bloggen Bonka Rakka, så nå er denne julekalenderen snart på vei hit i posten. Både Morten og jeg gleder oss! Så håper vi Emilie vil ha mye glede av den i desember.

I morgen starter nok en uke, nå er det jeg som er husmor og barnevakt igjen. Far skal tilbake i jobb.

Søndagsklem sendes ut til alle som er innom.

2 comments:

  1. Så nydelige høstbilder..helt herlig altså, kan ikke noe for det men jeg bare elsker høsten!Tenk så deilig det blir å møte våren på Klemetsaune igjen, ja, sååå masse å glede seg til!Klem fra meg!

  2. Jeg elsker også høsten! Nydelig når vi nå får lov å ha den her så lenge:)

Comments on this blog post have been disabled.