A blög once bit my sister

Klementiner

Klementiner Klementiner

Klementiner Klementiner

Sofaen er fortsatt rotete etter helgens barnelek. Etter at storepia ble levert i barnehagen, startet jeg mandagen med trilletur til butikken. Der hadde Klementinene ENDELIG kommet. Jeg ble brått sentimental og begynte med en gang å tenke på halsbrannen jeg fikk de to tidligere årene når Klementin-sesongen startet.

Jeg har nemlig vært gravid på samme tid to år på rad. Alle gravid-følelsene kom tilbake på den trilleturen på vei hjem med en stor pose Klementiner. Bekymringen ble sterk, jeg tok meg til og med til magen. Måtte nesten klipe meg selv i hånden og se på lille sovende Olli. Enn at det snart er hans 1-årsdag. Minnene om fine Alma strømmer på. Jeg tror nok at dere må tåle noen sentimentale innlegg fremover, for med november kommer sterke følelser hos meg. Alma er født 20. november 2009, Olli er født 19. november 2010. Det var bare to timer unna å bli samme fødselsdag på de to. Du kan tro det var stressende timer på fødestua når Olli meldte sin ankomst. Vi ville helst ikke at de skulle ha samme fødselsdag. Det var godt og vondt på samme tid i fjor og det samme blir det nok i år.

Jeg skal la tårene få komme om de må imens jeg skreller min første Klementin.

15 comments:

 1. johanne, mange klemmer til deg <3 håper på en kaffetur en dag med deg :) lykke til med 1 års dag og 2 årsdags markering. <3 Alma <3

 2. Takk for omtanken Line. Blir gjerne med på cafe en dag. Har endel fri nå fremover, så det er bare å si ifra.

 3. det er rart hvordan de minste små ting får følelse til å strømme på! ..slik som klementinene dine ;) ønsker dere fine markeringsdager, både den 19 og den 20 november..sorg og glede, begge må markeres!

  tar meg en klementin, og tenker på deg! klem

 4. Eg tenkte på deg i dag tidleg, for eg meinte det var i desse dager det var årsdag. Eg sender gode klemmer nordover til deg. Også må eg berre kommentere det flotte dreide fatet! Nydelig!

 5. Ja..så enig så enig, førjulstida er den beste! Og da hører klementiner med! ;-) Er det ikke rart hvordan kroppen husker, og forbinder lukter og smaker med situasjoner? Den der navlestrengen er noe mer enn bare en streng.. Klem

 6. Jeg tåler så absolutt litt sentimentalitet og tilbakeblikk fra deg, jeg vil veldig gjerne høre! Det er utrolig rart hvordan kroppen er satt sammen, tenk at en lukt, en smak og et visuelt syn kan bringe frem sånne minner... Jeg ser frem til å høre litt mer om Alma og tiden dere nå er inne i. Tenker litt ekstra på deg! Klem fra Ellen

 7. Dere er så søte og ordene varmer meg mye! Takk!

 8. Helt greit med sentimentale innlegg:) Tenk at de nesten fikk samme bursdag...

 9. November er både trist og god for dere, det er sikkert!! Men så er det jo godt å ha sentimentale dager også, syns jeg i hvertfall! KLEM!

 10. Alma❤ Dufter er vel den sansen som bringer frem mest minner.. Vil gjerne høre mer om lille Alma.

  Klem!

 11. Sende dæ mange gode klemma <3 syns du/dokker e kjempesterk!

 12. La tårene komme når det trengs du, Johanne. Det er imponerende hvordan du klarer å formidle gjennom det du skriver, både bilder og tekst, lukter og følelser. Jeg ønsker dere alt godt i novemberdagene også, selv med sorg og glede hånd i hånd. Klem!

 13. Tenk at det snart er 2 år siden lille Alma kom, og forlot dere! Og så kom skjønne Oliver rett etter. Det er vel få som kan sette seg inn i hva dere har opplevd de to siste årene. Jeg beundrer deres pågangsmot og livsglede! Kjenn på følelsene som kommer, glede og sorg! Ønsker dere alt godt for dagene som kommer. Stor klem!

 14. For en gjeng med vise damer! Å dele er og forblir en meget god terapi for meg. Deres kommentarer er også meget god terapi. Evig takknemlig!

 15. Kjære Johanne

  To merkedager på to dager høres tøft ut når den ene dagen blir feiring av en sprell levende ettåring mens den andre blir savnet etter det som skulle vært. Hele følelsesapektet på to dager. Klem

Comments on this blog post have been disabled.