A blög once bit my sister

iPhone minner

My creation

Ville bare stikke innom for å ønske dere en FIN kveld med noen iPhone minner ifra det siste.

Tusen takk for all omtanken i forrige innlegg.

4 comments:

  1. oh darth vader! :) Det er moro å se at Olliboy ligner på min Korniboy på en måte, siden de er like gamle! Har du sett det selv? :) De er ganske så brålike :) Spesielt på bildet av begge to skjønningene dine og det ovenfor :)

  2. Så fine bilder! God idé å samle bilder fra telefonen på denne måten, for min del blir de bildene ofte bare liggende på telefonen. Litt ubrukt på en måte. Ønsker deg en fiiin onsdag!! Klem fra Ellen

  3. Sååå koselig samling med flotte bilder! :)

  4. Jeg digger iPhone-bildene mine, de blir liksom litt annerledes:)

Comments on this blog post have been disabled.