A blög once bit my sister

Bokstaver og mer barnerom

Barnerom Barnerom

Her får dere se mer av Emilies rom. Jeg trenger råd :) Ville du malt speilskapet eller ville du tapetset skuffene og funnet nye knotter? Jeg er usikker..

29 Liv Alfabetet

Emilie er veldig av opptatt av bokstaver for tiden. Det syns jeg er gøy! Klarer du å se hvilken bokstav i alfabetet jeg har glemt å skrive på tavla? En knallfin bokstav-bok jeg fant på biblioteket i forrige uke er den avbildede boka som heter 29 Liv. Hver bokstav er en ny person med et nytt yrke og interesser. Emilie vil stadig at vi skal lese i den og hun ser også mye i den selv. Anbefales! Mulig vi må kjøpe den.

God lille-lørdag til deg!

10 comments:

 1. Hihi, så hvilken bokstav som manglet før jeg så hva du skrev. Den gamle korrekturleseren i meg vekkes til live i de underligste settinger.

  SÅ koselig rom. Jeg er helt besett til å male møbler for tiden, men skjønner usikkerheten din. Kanskje lurt å vente litt da?

  God lillelørdag tilbake!

 2. Speilkommoden er knallfin som den er. Men så er jeg litt lei sånn tapetering for tia. ;-) Jeg liker teak original hvis møblene ikke er for skadet. Men nye knotter hadde kanskje vært fint! Emilie har fått et flott rom da, og så er O heldig som får være der og leke!! :-))

 3. T for Trallala ;) Jeg er litt enig med Monica, tror jeg ville beholdt møbelet som det er, men evt skiftet til noen spreke knotter? Jeg har selv fått mer og mer sansen for teak og gamle møbler, men på et barnerom går det jo an å sprite de opp med noe. Det finnes jo mengder med knotter ute i butikkene nå, så det er mitt forslag! Selv fikk jeg tak i en skrivepult, den har jeg malt, men den var litt sliten. Nå er den hvit og knallrosa ;) I loftstua har vi et teakbord jeg fant på loppis. Det er litt slitent, men jeg skal få hjelp til å pusse det ordentlig, så tror jeg det blir ordentlig fint igjen. Fin kveld til deg!!

 4. heyheyhey, du kan da ikke glemme T! :) Vi har en annen bok i den serien, tror den heter "29 reiser", Linus ELSKER den! :) De bøkene pleier ofte å være på tilbud, vi kjøpte på Notabene, men har også sett dem på Gravdahl :)

 5. Hehe Monica, elsker at du er så ærlig. Er også litt lei av tapetsering. Tror jeg skal ta dere på ordet og finne noen kule nye knotter altså :) Det er nemlig i rimelig god stand dette speilskapet.Sorry at jeg glemte T t altså, det er jo ille ;) Takk for tips Kine, tror jeg må ha den andre boka i den serien. Helt genial! Jeg tror jeg må komme med et boktips til straks, leste nemlig en helt genial barnebok på sengekanten til Emilie i dag.

 6. Heisann, jeg synes den speilkommoden var fin som den var. Men kanskje bildet lyver litt? Enig i at nye knotter hadde vært fint. Litt treverk er en fi kontrast til alt det lyse. Må prøve å huske de bøkene noen år eller kanskje det er en fin julegave...

 7. Jeg ville malt det jeg da! Da passer det enda bedre inn på et jenterom, og vil bli tydeligere. Knottene ville jeg latt være for å beholde den gamle sjarmen.

  Takk for boktips, den ser jo bare super ut! klem:)

 8. Ja også forresten - herlig å se bilder av et barnerom som ser ut til å faktisk bli brukt av barn!!! (så fikk jeg sagt det!) ;-)))

 9. Jeg ville også malt den og skiftet knotter. Enig med den over som sier at den passer bedre inn på ett barnerom da! Du har glemt bokstaven T;) Sofie er også opptatt av bokstaver og tall, og hun kan allerede skrive navnet sitt :-)

  Enig med Monica....flott å se bilder av ett barnerom som blir brukt! Regner med Oliver synes det er veldig spennende der inne, Magnus leker helst med Sofies ring :-)

 10. 29 liv-boka vart med oss heim frå biblioteket sist laurdag også - kjempeartig!

Comments on this blog post have been disabled.