A blög once bit my sister

Stolt!

Jeg begynte å gråte etter å ha sett og lyttet til denne sangen. Det å være sykepleier er virkelig veldig givende, men samtidig frustrerende og vondt.

Frustrerende fordi man ofte ikke føler at man helt strekker til. Givende fordi man får lov å hjelpe. Vondt fordi man må se andre lide. Frustrerende fordi det ikke finnes nok midler. Givende fordi man kan gi trøst. Vondt når man ser at man ikke kan gjøre noe. Frustrerende fordi man ofte må jobbe når alle andre har fri. Givende fordi vi jobber sammen og kan dele sorger og gleder med hverandre.

Jeg er stolt og glad i yrket mitt! Selv om jeg har dager jeg skulle ønske at jeg satt på et kontor og ikke måtte "gi" så mye hele tiden.

Jeg er SYKEPLEIER og i kveld skal jeg på jobb :)

10 comments:

 1. Så vakkert, rørende og sårt! Denne nydelige sangen og videoen løftet virkelig fram hvor fantastisk viktig jobb dere har - og gjør. Vær stolt når du drar på jobb i dag - du er betydningsfull og heldig. Heldig som får hjelpe. Som psykolog kjenner jeg også på mye av det samme. Men du, så heldige vi er som kan utgjøre en avgjørende forskjell for folk!! (Kikker innom deg av og til som du forstår, selv om det er lite tid til overskuddsfenomenet blogging for tiden :)) En GOD dag til deg!

 2. og jeg er stolt av min kjære som utdanner seg til å bli sykepleier!

 3. ...klem fra en sykepleier til en annen!

 4. Så rørende - gråt en liten skvett jeg også..det kom så mange tanker og følelser fra de fantastiske årene jeg jobbet som sykepleier - ja, det er bare verdens beste yrke! God vakt, Johanne!

 5. Jeg så denne kampanjen på http://www.youtube.com/user/Sykepleierforbundet#p/u i går, og synes du og alle andre sykepleiere har all mulig grunn til å være fantastisk stolte! En gang i en fjern fortid sto jeg foran valget selv, hadde kommet inn på sykepleierhøgskolen. Så valgte jeg den jobben jeg har i dag i stedet. Jeg har nok fundert mange ganger på hvordan det ville vært om jeg hadde valgt annerledes. Selv om jeg trives i jobben min og av og til kan kjenne at jeg gjør gangs arbeid, så kjenner jeg også på at den stoltheten dere kan ha er av et helt annet kaliber. Min beundring og anerkjennelse til sykepleiere er enorm. Så vær stolt du, Johanne. Det har du all mulig grunn til å være.

  God vakt! Klem

 6. Rørende dette, Johanne:) Sykepleieryrket er sikkert givende, blir vel viktig å ikke slite seg helt ut:) Så rørende innlegg om klementiner og assosiasjoner rundt dem. Har ikke opplevd å miste ett barn jeg, men føler med deg for det altså.Må være det verste som kan skje ett menneske. Varm klem fra Trine, som synes du skal male og tapetsere speilskapet, men ikke nattbordet:) Blir lettere inne på ett barnerom:)

 7. Nydelig og rørende Johanne:-) Savne dokke sånn- håpe vi treffes snart igjen- kan ikke vente helt til sommeren- d e aaalt for lenge:-) Tenker spesielt mye på dokke no i november:-* Varm HumlaKlem

 8. ååå..dette var rørende og vakkert. Ble noen tårer her også ja. For en nyyydelig sang! Hva skulle vi vel gjort uten dere sykepleiere?? klem!

 9. Det ble en elv med tårer her. Jeg vet veldig godt hvilken god jobb dere gjør. Dere har all grunn å være stolt. <3 P.S. Har sendt melding til pearlsforgirls folkene, har bare ikke fulgt så mye med.

 10. Det er godt vi sykepleiere får et oppsving iblant. Fint at denne videoen har gått rundt på feks Facbook. Takk for alle fine ord!

Comments on this blog post have been disabled.