A blög once bit my sister

Trondheim: du var vakker i dag!

Tur Korsvika- Sponhuset

Etter en avslappende lang lørdagsfrokost kjørte vi til Korsvika for å gå tur til Sponhuset. Trondheim badet i sol og hadde fått frostrimen på. Nydelig! Oliver satt i bæremeis og kosa seg der på vei til Sponhuset.

Ord fra barnemunn: "Koffor e Munkholmen så liten?" (Munkholmen sett fra "fjellet" i Korsvika)

Ord fra barnemunn: "Når æ bli stor skal æ finn mæ en kjærest, flytt i eget hus og bestem sjøl"

Mamma spør: "Skal dokker lag barn da?"

Emilie: "Nei, æ trur itj det." "Barn e bare så masat!".

Tur Korsvika- Sponhuset

På Sponhuset er vaflene som vanlig supergode og servicen var upåklagelig :) Vi satt der lenge og tok påfyll på kaffen. Oliver sjarmerte de fleste.

På vei mot bilen skulle vi dog ønske at vi hadde med vogn. Da ble det ikke like gøy å sitte i bæremeis for lille overtrøtte O. Godt det fantes en snarvei.

Hørt fra barnemunn på sengekanten i kveld: "Æ skulla ønska at æ ikke spist godteri, for det gjør ikke Pippi. For hvis man spiser godteri så blir man svak og sånn.."

Nå er magen full av hjemmelaget pizza og vi tester ut årets første juleøl. Ølet heter Julesnadder, fra bryggeriet Nøgne Ø. Det var snadder det!

Fin lørdagskveld til deg!

6 comments:

  1. Nydelige Bilder fra fiiineste Trondheim!!!!

  2. Så fine bilder. Det var jo kjempefint vær i dag. Vi var i byen, men nå ser jeg at vi burde vært på Ladestien istedet. Her går det i Underlige jul i glasset!

  3. Nydelige turbilder og supergode gullkorn fra barnemunn. :-)

  4. Gla ti vafla han der ja!! Og ny heading - FIN! Barn e så masat - det må hun konfronteres med en gang i framtia. Jeg har gjort en avtale med Randi at hu ikke skal mase så mye, men jammen er den avtalen fort glemt!!

  5. ååå. fikk litt hjemlengsel no altså! fine bilda fra fine byen og av fine familien! håpe dåkk e i trondheimsområdet i jula så vi får treff dåkk :)

  6. Så deilig tur dere var på!! Så ordentlig koselig ut. Veldig fine bilder du tar, flink er du ;) Ønsker dere en god søndag! Klem fra Ellen

Comments on this blog post have been disabled.