A blög once bit my sister

Noen fornyelser

Olli med nytt skjerf

Olli med nytt skjerf

Olli med nytt skjerf

Jeg har sydd litt, faktisk :) Velurskjerf til vår kjekkeste lille Olli. Noen som kjenner igjen det fine påsydde stoffet? Du kan finne produkter av det her, i den andre bloggen jeg skriver. Emilie ønsker seg et makent et, for da blir de som tvillinger nemlig.

Litt sjarmerende at jeg nå ser at det er noen tråder igjen å klippe av. Ny header har også kommet på plass i løpet av helga. Hva syns du?

Fin helg avsluttes med fin mann <3

God ukestart til deg i morgen!

8 comments:

 1. Å, det så deilig ut! Lille kjekkasen din ;) Headeren din er veldig fin syntes jeg!! Ha en fin kveld og en fin start på uka imorgen tidlig!

 2. deilig skjerf! og fin og ny header!

  ha en fin uke:) klem!

 3. Jepp, ny header var finfin! ;-) Du tar så fine bilder, atte... natta!

 4. Headeren var veldig fin :-)

 5. Likte headeren kjempegodt! Og så Olli da, han er bare såå skjønn! Klem

 6. ELSKET headeren! Kjempe fin. Nå fikk jeg lyst på en ny en selv. :) P.S. Olli er blitt så fin og stor, får lyst på baby når jeg ser han. Jeg tar meg en prat med Geir.;) Hva er aldersforskjell mellom han og Emilie?

 7. Takketi takk! Ble også fornøyd med den nye headeren, den er mye mer meg :)

  Nadja: Liker at Olli får eggstokkene til å ringe ;) Lykke til!

 8. Aldersforskjellen mellom Olli og Emilie er 4 år forresten. Emilie blir 5 år i desember.

Comments on this blog post have been disabled.