A blög once bit my sister

Dagens

Sweetie Lys laget av snuppa

Høstens barnehagebilde har fått ramme og henger på rommet til Emilie. Det ble så flott! Garberg foto er flinke! Ikke alltid like lett å ta bilder av noe som er innrammet dog ;) Fargene er mye finere i virkeligheten.

Et lite lys ble tent på morgenkvisten, i det fine telys-glasset som er laget av Emilie i barnehagen for en stund tilbake.

Alle elsker iMac!

Olli vil se musikk-videoer eller Drømmehagen her ser det ut til. Dette er forresten min faste bloggeplass.

Pelargonia

Pelargoniaene blomster enda :) Ble liksom litt julestemning av de to med røde blomster som står sammen i stuevinduet.

Lekekasse

Lekekasse fra barndommen. Den fikk klistremerker på når Emilie var "lita", nå har den kommet frem igjen. Jeg digger den!

Olli spiser pepperkake

Olli har vært syk noen dager, aner ikke hva det er helt. Som vanlig er det jo en eller flere tenner på vei når han har høy feber, er løs i magen, gnager på alt han kommer over, sutrer og små-gulper litt. Så jeg skylder på det, som vanlig. Håper han kommer seg til 1-årsdagen sin på lørdag. Han har heldigvis alltid et smil på lager. Kanskje batman-pepperkaken kan hjelpe også ;)

God tirsdag til alle dere snille!

4 comments:

  1. Han er jo søt selv om han er syk:) God bedring i heimen!

  2. Skjønne Olli! Høres litt typisk ut at det kan være tannfrembrudd på gang, så vanskelig å vite med disse små gullungene!Så fint bilde av Emilie!

  3. Fine bilder av barna deres, Johanne:) Heidi er en flink fotograf, synes jeg også:) Nydelig lysglass Emilie har malt, det blir så stemningsfullt med disse laget av barna:) Vi har flere som våre voksne barn laga da de var små:) Håper søtnosen Oliver blir frisk snart, ta ham med deg til Fretex i morgen da vel:) Jeg jobber fra 10 til 15:)

    Klem Trine:)

  4. så utrolig flott barnehagebilde! blir aldri fornøyd med barnehagebildene jeg! med unntak av de som ble tatt av datteren min utendørs..for ca 14 år siden! God bedring til ollie!

Comments on this blog post have been disabled.