A blög once bit my sister

Vi skrur tiden tilbake

38 weeks

Jeg er stolt av magen min her! For et år siden var jeg vakker og høygravid. Jeg syns faktisk at jeg har vært på mitt vakreste når jeg har vært gravid. Dette bildet tok Morten av meg 15. november i fjor. Kun fire dager før fødselen til Oliver.

I dag gråter jeg og lytter til min absolutte favoritt musiker John Mayer. Jeg tenker på hvor heldig og uheldig vi har vært. Imens jeg holder Olli tett inntil meg.

Lyttet mye til denne sangen sammen med Alma, hun pleide sovne til den i armene våre. I ettertid har det vært en sang jeg ofte har satt på når jeg rett og slett vil gråte.

Wide awake

Vår vakre lille Alma. Du er for evig vår skinnende stjerne og øyensten. ♥

22 comments:

 1. Måtte gråte litt jeg også nå. At livet kan være så brutalt og så vakkert på samme tid.... ♥

 2. Nydelige Alma! Nå gråter jeg med deg, kjære bloggvenninne! Tenker på deg!

 3. For ei vakker lita jente! Gode klemmer til deg

 4. Den sangen er så fin! Og det er jammen den fine, lille jenta deres også! Skjønner godt at det er mange tanker i hodet ditt i disse tider, jeg er glad for at du vil dele litt med oss på bloggen. Takk for det. Tenker på deg ♥

 5. Og den magen din var bare utrolig flott!!

 6. Så flott mage du hadde. Du var absolutt en flott gravid dame. Enn at du har hatt tre nydelige babyer i den magen. Skjønner godt det må være mange tanker som dukker opp nå når det er november. Når du gikk med Oliver kan jeg se for meg at du kanskje nesten holdt pusten av og til, i spenning for at alt skulle gå bra med ham. Er ikke rart om mange tanker skulle dukke opp nå når han begynner å bli stor og hverdagen setter inn. I dag så jeg dokumentaren på nrk nett-tv om ecstasy, og en far som hadde mistet sønnen sin. Han sa at tiden leger ikke alle sår, du blir bare mer tykkhudet. Det synes jeg var godt sagt, og for de englemammaene jeg vet av så tror jeg de kunne sagt seg enig. Du skriver godt om sorgene og gledene dine. Skulle ønske det var noe en bloggleser kunne gjort for deg. Men du skal vite at du er en stor inspirasjon, og det er godt å lese innleggene dine, gode som vonde <3

 7. Nydelig mamma, nydelig mage og nydelige Alma er det jeg tenker på når jeg leser innlegget.Vakkert!

  Klem.

 8. ..avogtil må man gråte litt! Ble rent rørt her. Nydelig, nydelig mage..og vakre lille Alma. Stor klem

 9. Nydelige, vakre Alma!!! Dager full av kontraster for dere nå... Men tenk så heldige vi har vært. Vi har begge fått veldig spesielle, vakre barn som har satt store spor etter seg,til tross for sine korte liv. Og så har vi vært så heldige at vi har fått to gullgutter etterpå!! Jeg syns det er godt å tenke på det når dagene er litt ekstra tunge. KLEM!

 10. Tenker på deg.... Så søt hun var!

 11. Ja, det er innimellom godt å gråte. Og Alma er heldig som fikk være hos dere den tiden hun hadde. Fine jenta :)

 12. Et nydelig innlegg, til minne om en vakker jente :) Og for en flott mage!! Herlig :)

  Klemmer fra Stine

 13. skjønne bittelille Alma❤

 14. så nydelig...både magen med oliver i, og lille alma. klem fra meg!

 15. Er så glad for alle deres varme kommentarer. Nå er jeg på nattevakt med to fine damer. I morgen er det forberedelser til Olivers 1 års-dag, så håper jeg det går greit selv om jeg ikke får sove.

 16. Klem til deg Johanne <3 Dere går en helg i møte med mye følelser involvert. Håper dere får en fin og koselig 1 års feiring av lille Oliver:-) God helg.

 17. Nydelig jente Johanne ... God klem fra meg

 18. Tenker på dere.<3 Nydelige lille Alma.Et rørende fint innlegg.Veldig fin sang også. Ha en fin feiring av Oliver denne helgen.Så knallfint bilde av de to søtnosene over her.Kikker innom og leser hvert innlegg hos deg.Flotte bilder og så skriver du så koselig og nært.:)Bringer frem minner ifra da barna våre var små pluss jeg føler jeg er litt på besøk i nabolaget til vårt tidligere nabolag;):)

  Klem fra Monja

Comments on this blog post have been disabled.