A blög once bit my sister

Gi-bort: Mummikopp

Mummikaffe

Kjære fine dere! Jeg føler for å gi noe tilbake til våre lesere. Vi samler på mummikopper, jeg er glad det stadig kommer nye. For denne samlingen blir jeg ikke lei. Morten er nesten mer ivrig.

Jeg tenkte at du kanskje også samler? I så fall drømmer du muligens om en spesiell kopp. Hvis jeg kan få tak i den og det er DU som vinner, er den din :)

Kaffe + mintsjokolade Emilies nye mummikopp

Så har du lyst på en Mummikopp, er det bare å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Prøv gjerne å beskrive hvilken Mummikopp du ønsker deg. Lykke til! Her er det feks noen mummikopp-bilder å kose seg med fra Google.

Så trekker vi en vinner 1.desember. God mandag til deg!

34 comments:

 1. Hei Johanne:) Jeg samler, og har ikke den svarte til venstre på bildet øverst:) Den ønsker jeg meg:) Trine:)

 2. så herlig!! jeg samler også, men vi har greid å knuse den med hattifnattene ;( ..ellers så mangler jeg den med mumipappa! ;)

 3. Oj! Så heldig en leser er! Jeg ønsker meg den der mummi og snorkfrøken koser, den rosa! :) Ellers ønsker guttene seg koppen med stinky på :-) Nå kan jeg krysse alt jeg har av fingre og tær :)

 4. Vi samler vi og! De er like fine til kaffen som til melka til de små ;) Jeg har akkurat knust den knallrosa med Mymlen, ellers så ønsker jeg meg Hatiifnattene og årets Mummikopp 2011! Moro med en gi-bort med så fin premie. Håper dere har hatt en rolig og fin helg, selv om dere helt sikkert har hatt mye i tankene og kjent på savnet av Alma. Jeg måtte tilbake i arkivet i går og lese litt om denne tida for to år siden. Har jo lest det før, men måtte lese igjen. Fine Alma og fine dere! Flott familie ;) Klem fra Ellen

 5. Å ja :) Disse er så fine :) Vi samler også ( har 8 ) . Jeg ønsker meg lysegul, lilla, svart eller den med seilbåten ;)

  Ønsker deg en fin uke :) Klem fra Janne

 6. Vi samler ikkje, og har heller ingen slike kopper, men eg har sett på de fleire gongar, og når eg er på butikk som selger må eg liksom bort og ta litt på. Rart. Kanskje eg blir hekta om eg er så heldig at eg vinner?

 7. Så morro med "Gi bort ". Jeg samler også på Mummikopper, selvfølgelig gjør jeg det. Ønsker meg koppen med selveste Stinky. Håper på stor vinnerlykke, hilsen Mymlen

 8. Hei! Ja Alma (ok, jeg da) samler såklart mummikopper, de er jo de definitivt kuleste koppene! :) Hvis jeg er så heldig å vinne så ønsker jeg den lilla. Eller den knallrosa (cerise??). Fin uke til deg og dine!

 9. Hei:)Jeg har lyst og være med.Har den sorte og hvite koppen som gutten min bruker,men kunne gjerne tenkt meg den rosa koppen som du har stående på brettet slik at de hadde hver sin.Håper dere har det bra:)

 10. For ein kjekk gi-bort! :) Eg har starta ei ørlita Mummikoppsamling, no er dei to i talet. Eg ønskar meg den svart/kvite der mummitrollet er ute og spring: http://josephine.ipublish.no/mummi-kopp/ ...og så denne: http://myownteatime.blogspot.com/2011/11/dagens-lunsj.html

  Ha ei god veke!

 11. Tremenning Birgitte   Monday November 21st 2011 19:05

  Her kommer mummi:) Grynt, kor fine mummi koppa:) Den Emilie drikker på var skjønn:) Også den der mummi hopper ut av vinduet med en julegave i handa:) Liker jule-mummi:) Og så liker jeg deg...ekstremt godt Johanne:)! Glad i deg, gleder meg til vi treffes igjen, nøff! GOD, VARM KLEM FRA MEG!

 12. Fin gi-bort dette!!! Æ e me!! Har et par kopper selv, men kunne godt tenkt meg en med snusmumrikken på, han var min helt da jeg så på Mummi. Det fins vel ingen med Hufsa på kanskje???

 13. For en flott gi-bort! Jeg har 4 krus hittill. Ønsker meg koppen med Stinky eller Hufsa :-) Skulle ønske jeg hadde begynt å samle tidligere for vinterkoppene er jo så fine, men de er vel vanskelig å få tak i. Skal ihvertfall kjøpe den for denne vinteren. Laila

 14. Hei:) Liker den nye headern (eller hva det nå kalles;)). Jeg er selvfølgelig med på en så flott giveaway! Nå jeg først så denne "gi-borten" tenkte jeg på en god vennine som hadde blitt glad for nok et eksemplar i samlingen sin. Men så er de jo søte da...kanskje jeg må starte min egen samling...hmm...

  :)

 15. Vi byrja bruke mummikoppene frå blodbanken tidlegare i år, etter å ha blitt lei av dei vi brukte før. No blir det ein ny ein dann og vann. Akkurat no ønsker eg meg ein lysegrønn eller ein turkis, trur eg. (Imponert over dei som har knust sine, forresten. Firebarnspappaen på jobb påstår det ikkje går an...)

 16. Mummikoppene er utrolig flotte,og ikke minst gode å drikke av. Det rensingen fine her,men jeg kunne gjerne tenkt meg en blå loppemarked mummitrollet på :-)

 17. Så flott give away! Jeg er også en ivrig samler, og har helst lyst på alle sammen;) Er jo så mange fine! Kikka gjennom siden du hadde linka til, og likte spesielt godt den grønne lille my koppen og den brune med sniff...har ikke sett disse før, så mulig de er gamle og vanskelige å få tak i? Knallfine var de i alle fall:)

  Håper helga har vært god, selv om det er en tung tid på året for dere. Må bare si at du skriver så fint, både om sorger og gleder, og det er alltid like fint å stikke innom:)

 18. For en fin gi bort! Vil gjerne være med. Har ei fin samling mumikopper men har fortsatt mange på ønskelisten. Akkurat nå er det disse 3 som er øverst på listen min http://himmelhjerte.blogg.no/images/258151-10-1251804988581.jpg , http://blogg.budstikka.no/sidselhvaal/files/2009/05/mummikopp-292x300.jpg , http://1.bp.blogspot.com/_DGwECg9i0F0/TOQ4Cgrwi1I/AAAAAAAAC_g/2o2JAlC3-Ak/s400/moomin_mug_bonfire_800.jpg

  Håper du får en fin uke :)

 19. Jeg samler ikke på mumikopper, men skulle gjerne gjort det (men det kan jeg ikke si til mannen som mener at det ikke finnes mer jeg kan samle på). om jeg vinner har jeg lyst på på en vinterlig kopp, gjerne med lysblått.

 20. ÅÅÅ..de koppene er bare så fine! Jeg ville hatt den blå som Emilie holder på det nederste bildet!

  Snill du er! klem:)

 21. Mummi Krus Stinky ønsker jeg meg, passer meg godt nå opp mot jula

 22. Så har jeg gjort det igjen. Jeg begynte i går kveld, sorterte ut alle innleggene om Alma og leste og gråt og leste videre helt til jeg ikke orket mer. Akkurat når jeg skulle legge meg våknet min lille Oda og skrek. Det var helt greit for da kunne jeg holde henne tett inntil meg og kjenne hvor heldig jeg er. I dag måtte jeg bare fortsette å lese, få hele historien. Og jeg gråter og leser og tenker igjen at jeg er verdens heldigste som har en frisk, deilig baby.

  Jeg tror jeg har sagt det før, men igjen tusen tusen takk for at dere har delt historien deres. Og gratulerer med godguttens 1-årsdag! Han er virkelig en herlig gutt!

  Stor klem

 23. Jeg digger også disse koppene. Har nå 16 stykker i samlingen min, og de pryder pynten i vitrineskapet på stuen samtidig som de er fremme ved hver en anledning som byr seg. Jeg synes koppen har en perfekt størrelse. Jeg får vel henge meg på konkurransen jeg også da siden jeg både mangler det oransje med hattifnatter, det blå med hufsa på og det grønne med politimannen på (blant annet). Ønsker deg en fin dag Johanne. Det er veldig koselig å følge med på bloggen deres :)

 24. Gratulerer så mye med den übersøte 1åringen! Kanskje livets største bursdag!? Og ekstra spesielt for dere. Tenker på dere!! For en fin og generøs gibort! Jeg har ingen Mummikopper! Jeg (eller vi? mest meg..) har imidlertid en kopp fra hvert prestegjeld i hele landet omtrent. Kan se slik ut når jeg ser inn i skapet! - og en mummikopp hadde helt klart glidd rett inn i fellesskapet og blitt en favoritt. Jeg har drukket kaffe fra slike i mange barnefamiliehjem - og de er suverene til kaffe. Og som barnekopp også, selvsagt ;). Jeg ønsker meg veldig en turkis kopp med Sniff som holder en kattepus på fanget. Denne: http://www.glassoginterior.no/default.pl?showProduct=7812&pageId=551

  Ha en fantastisk tirsdag! :)

 25. Ønsker meg en vinter-mummi-kopp til jul :)

 26. Jeg har en gul Lille My-kopp. That`s it. Ønsker meg gjerne en med selveste Mummi på. Eller Snorkfrøken. De du viser fram i innlegget her var flotte, alle sammen. Koseforeldrene, for eksempel! Masse å ønske seg....

 27. Fy for Fru (som Lotta sier), dette vil jeg være med på. Vi har jo allerede alt for mange mummikopper, men kan klare å tyne en til inn i skapet. Jeg har lyst på den blå med Snusmumriken eller den blå med Totikki. Eller den kreisie oransje med hattifnatter på kanskje? Eller den litt "kule" svart/hvite som har sånn tusj-tegning på.

  Her ser du et lite glimt av samlingen... rødme

  http://sekstideltpafem.blogspot.com/2011/04/stable-sa-kjerringa.html

 28. Hei Brekkevold ! Jeg følger innimellom med på den flotte bloggen deres, og synes det er flott å se hvor stor og kjekk en gutt lille O har blitt :-) Har endel mummikopper selv, og skulle gjerne hatt flere i blått... (har den vanlige mummitrollet-blå og snusmumrikken fra før) Er hjemme på heltid, er halvveis ferdig med permisjonen med nr. 3, og det går endel kopper kaffe om dagen.... Dere har en veldig koselig blogg !

 29. Digger mummi, vekker barndomsminner:-) Vi har vært så heldige å få 5 kopper av tanta til Lone, og nå frister d veldig og øke denne samlingen :-) Kunne tenkt meg den gule, med lille My som kommer seilene med en rød paraply om jeg skulle være så heldig å vinne:-)

 30. Åh, så koselig! Jeg har nettopp startet å samle på koppene til vesla (ja, det er vel en fiiiin unnskyldning for å kjøpe noen)... Jeg syns den oransje med hattifnattene er så utrolig stilig, den er definitivt vårt ønske!!!! :-)

 31. Oi, kanskje det var her jeg skulle kommentere ja, og ikke på 1. desember-innlegget ... ja, ja. se der. og god trekning :)

 32. Hei! Nå vet jeg min kjære Kine har meldt seg på denne give awayen, men for å gi ekstra vinnersjangse melder jeg meg på jeg også, i håp om å vinne "kjærestekoppen" med mummi og snorkfrøken (?). Så kan jeg gi den til min kjære til jul. Hilsen Trond

  trondshaaberg@gmail.com

 33. Åh, så bra at du minte meg på gi-borten din! :) Eg sitt heime og gumlar kolakaker frå den supergode oppskrifta di, og skulle gjerne hatt ein mintgrønn (?) Sniff å kose meg med! :) Ellers er jo Mymlen også veldig fin og veldig manglande i samlinga. Ho hadde nok trivdast i selskap med dei andre, vil eg tru!

  Klem-klem

 34. ååå! akkuratt et år for sent :(:( Vel jeg ønsker meg ihvertfall den koppen hvor lille my blåser såpebobbler, ellers så rakk jeg akkuratt ikke å kjøpe primadonnaens hest i år.

  jaja

Comments on this blog post have been disabled.