A blög once bit my sister

I går

Regnbue-morgen

Jeg går som regel trilletur med Olli like før kl.10. I går var himmelen så vakker morgenrød og regnbuen tittet frem i det vi stabbret oss ut.

Venter på en liten ballerina

Her venter vi på en liten ballerina-oppvisning sammen med pappa og farmor. En lånt bibliotek-bok gir mye glede, særlig når det er speil inni.

Emilie-ballerina Fine ungan!

Vår skjønne ballerina hadde litt sene-skrekk som heldigvis gikk over. Da kom alle de søte ballerinatrinnene frem.

Tror uansett at Emilie syns ballett er litt stivt, selv om hun har vært med alle gangene og kosa seg der. Den jenta liker å rocke, som hun gjør her sammen med sin gravide mamma. Kanskje noen har tips om et litt mer rocka danse-kurs?

Ha en skjønn tirsdag! Hyggelig at så mange vil være med på gi-borten :)

Sorry at jeg har rappet noen av bildene du tok i går kjære.

6 comments:

  1. 4-åringen min går på danseleik på kulturskolen, og det er ikke mye stivt nei. Veldig variert, og hun stortrives. Vi bor på Levanger, men regner med det er lignende opplegg i andre byer også.

  2. Så nydelig ballerina!! De må jo få prøve seg litt, av og til er det som ser fint ut ikke alltid like arti. Jeg vet det fins danselek og hiphop-dans for barn i flere byer.

  3. Nydelig fin var hun hvertfall :)

  4. Den regnbuen så jeg også idet jeg kjørte fra kiropraktoren! Nyyydelig var den, og så veldig overraskende. Det var liksom ikke det jeg hadde forventet på en grå mandag. <3

  5. Så koselig bilde av deg og Oliver! Og nydelig ballerina-Emilie ;) Ingvild er 4 1/2 nå, og begynte denne høsten på turning. Det er meget populært, også blant guttene. Jeg har nok ingen anbefalinger, annet enn at vi er veldig fornøyde med turn. Skal jo være bra for så mangt i utviklingen ;)

  6. Nydelig..både regnbue, bilde av deg og den lille og ikke minst ballerinaen! Sukk...! Klem

Comments on this blog post have been disabled.