A blög once bit my sister

P-mat er GODT!

Pannkak e godt! Oliver kose sæ!

Nå vet vi at Olli liker pizza, pasta, pita, pølse, potet og ikke minst pannekake. Han liker sikkert også paco, pjøttkak og purger ;) Bare se så flink jeg er til å spise (grise) selv.

Liker dine barn også helst mat som begynner på P?

Olli har vært på 1-årskontroll i dag. Det ble ei vaksine i hvert lår og noen hyl. Vitale mål er: 76 cm og han veier 11 kg og 650 gram. Fine gutten vår!

10 comments:

 1. Ååå, sukk... Han er så fin der han sitter! Jeg elsker de små barnehendene som utforsker og spiser selv. De er så fantastisk søte når hendene fortsatt er som babyhender! Håkon liker også P-mat, men han er igrunn ganske glad i det meste av middagsmat. Det er det måltidet han virkelig spiser på. Håper ikke Oliver reagerer på vaksinen da. Vi har stort sett sluppet unna reaksjoner til nå, men H fikk MMR-vaksinen forrige uke og har nå feber. Men han er knallforkjøla og, så det er jo ikke helt sikkert feberen kommer av vaksinen heller. Han var forøvrig også 11 kg, men 82.5 cm lang, langt over snittet på lengden, men det var på 15-månederskontrollen altså. Kan jo hende lille O vokser mange cm til da ;) Syntes du det er deilig å være hjemme? Hvor lenge planlegger du det? Jeg skal ha permisjon til august, føler meg så heldig, så jeg prøver å nyte det. Håkon elsker å komme i barnehagen til Ingvild da, så sånn sett kunne han sikkert startet med en gang, men det er godt å holde dem hjemme litt lenger når en har mulighet. Håper dere har gode dager!! Klem

 2. Ellen: Jeg er ikke 100% hjemme, men jobber kun 50%. Prøver å kombinere det så godt vi kan uten barnehageplass. Det går fint foreløpig. Over jul skal jeg kun jobbe natt. Elsker å være hjemme med lille O! Må presisere at både E og O spiser det meste. Det er bare E som helst vil ha P- mat.

 3. Så utrolig skjønn han er! Det er dere forresten alle sammen - takk for gode ønsker og hilsener! Hvilken avdeling jobber du på, forresten? Jeg har sagt det før, sykepleiere er bare gull! Nå om dagen nyter jeg grenseløs omsorg fra slike :) Klem og god kveld!

 4. ..min lille 4 åring liker ikke noe. Hun sier selv hun har sluttet å like fisk..kjøtt..egg..det meste. Vi får ikke i henne mye. Så her hadde det vært fint om hun likte hele alfabetet! ;-)

 5. Gjett om ungene liker p-mat, ja. Trettenåringen er verst. Stakkars den som skal gifte seg med han.

  Olli er like lang som Sigurd var på ettårskontrollen, men halvannen kilo tyngre. Når man bruker lang tid på å oppdage mat får man ikke smilehull i lårene.

 6. P-mat er veldig populært her i huset også. Gjerne i kombinasjon av tomatsaus. Og dessert, det var et ord hun fort lærte gitt. Heldigvis går noen klementinbåter og kremtopp på en bananbit inn i definisjonen.

 7. herlige Olli! mat på P er jo fantastisk godt da, helt enig med Olli)

 8. Ja, kven veit kva de liker:) Stort sett det meste, men eldstemann har bestemt at han ikkje liker løk og sopp. Jaja - men da svigermor var her på tysdag bestemte han at det skulle vere pannekaker til middag, så P er nok ein favoritt:)

 9. Skjønte at de også spiser annen mat, ja ;) Tror de aller fleste unger liker P-mat bedre enn annen type mat, særlig i perioder. Ingvild er også veldig glad i taco med lefse, så det lager vi innimellom. Når hun i tillegg er glad i rå grønsaker blir kanskje ikke tacoen så innmari ille den heller. Håkon er kjempeglad i middag og spiser nesten alt. Han brukte veldig lang tid på å klare å spise og like vanlig mat, men når det først løsnet så går det veldig bra. Mye verre med Ingvild for tida. Kokte grønsaker er helt uaktuelt. Rå derimot glir ned. Tar gjerne imot noen barnevennlige middagstips hvis du har noen på lur en dag ;)

 10. fine ollibolli! Lukas liker også p-mat, det gjør alle her. Men nå har vi en liten F-kampanje her! Få barna til å like fisk bedre enn P-mat. Blir spennende å se om det er mulig? :)

Comments on this blog post have been disabled.