A blög once bit my sister

Fin torsdag!

Dådyr Små kongler

Lunsj med god venn Høstpynt

Emilie skriver Putter

Lang og avslappende lunsj med god venn imens Olli sov ♥

Tørkede fiken, dadler og aprikos. Yoghurtkuler. Klementiner. Masse te!

Julesylte med grov sennep på dansk rugbrød.

To blide ettermiddags-barn. Steinbitkaker til middag.

Skrive bokstaver og tegne med E.

Putte ting i hull og hulrom med lille O.

Nå: Litt rødvin i glasset (jobber i helga), blogging, Spotify og snart skal jeg se en god serie med min kjære.

Håper din november-torsdag har vært fin mot deg ♥

5 comments:

  1. ser og høres ut som dere har hatt en fin dag! Min torsdag har vært kjempefin den også, og nå skal vi feire kjærligheten med en øl hver og hjemmelaget kladdekake!

  2. Sukk..så herlig- for en deilig dag dere har hatt!Og rødvin! Det fikk jeg også lyst på..kos deg Johanne! Klem fra meg.

  3. Blir så goddemt av stemningen i bildene dine, bare digger den måten du får frem varme og lys på! Regner med du tar vare på en del barneskriblerier, sånt er så morsomt å finne igjen om noen år. God helg, Johanne!

  4. Det så ut som en deilig torsdag! Fine, stemningsfulle bilder. Er det lys i sandkakeformer du har? Det er fint. Her har vi en god helg, med venninne fra bartebyen på besøk ;) Igår var ute og koste oss med deilig mat, og skravla går! Nå er det rolig formiddag inne, men snart skal jeg ta med meg Ingvild ut på gratis familieforestilling. Fint med litt gratisopplegg for de små nå i førjulstiden. Ønsker deg en fortsatt god helg! Klem fra Ellen

  5. Så koselig det ser ut hos dere. Er enig med fler om at det er så god stemning og atmosfære i bildene. Du er jo nesten flinkere enn de som fotograferer for kid og ikea osv i reklamer. Håper det har vært en god helg hittil, og at barna dine ble like glade som mine for snøen som ligger urørt ute og venter på de :)

Comments on this blog post have been disabled.