A blög once bit my sister

Kremmerhus & jakt

Kremmerhus Kremmerhus

Kremmerhus er lett å lage. Dette er laget av Rie Elise Larsen papir som er limt sammen. Arkene er klipt slik at de måler 20x20 cm. Jeg sydde på bånd fra Panduro med teksten God Jul på. Så tok jeg hull med hullemaskin øverst for å tre i bånd slik at de kan henges opp. Nå er siste rest av pepperkakene oppi der. Håper å få laget brente mandler i kveld, så kanskje de kan være oppi.

Kattunge Olli

Findus?

Pus har funnet seg til rette, men vil nok fortsatt være litt sky altså. Det forgår en jakt i heimen; nemlig vilter krabbende baby versus hoppende snikende kattepus. Olli skratter og farter etter pus, pus er nok mer skremt og gjemmer seg som godt "han" kan.

Jakt

Første møte

Emilie er også hjemme i dag, så det pusles og koses an mass med pus. Takk for alle navneforslag! Det ligger an (om mannen er enig) til å bli et skikkelig kjent kattenavn, etter tips fra venner på Facebook :) Om du ser her så kanskje du klarer å gjette.

Ha en fin snikende jaktfull mandag ;)

6 comments:

  1. Jeg håper jeg slipper å jakte eller å bli jaktet på i kveld. Når jeg tenker etter må jeg nok belage meg på litt jakt etter fireåringen når vi skal gå på badet, det tar nemlig litt tid for tida ;) Og det morsomme er at hun later som hun er en pus og vi må si: kom da pus, kom da pus! Jaja! Det ser jo veldig koselig ut da, med en liten pus. Jeg skjønner jo at O er nysgjerrig, ingenting er vel mer moro å jakte på enn en levende pus/lekedyr. God mandagskveld til dere og!

  2. Findus? Det blir et kult navn:)

  3. Findus ja:) Fine, lekne pusen vår. Begynner å bli husvarm:)

  4. Fine, fine bilder igjen:-) Godt å høre at Findus begynner å bli husvarm. Det papiret fra Rie Elise Larsen, får du kjøpt det i noen butikker i Trondheim? Hilsen Anne Lise

  5. Hei Anne-Lise: Jeg kjøpte Rie Elise Larsen papiret på 70 % når den fine butikken Chez Nous måtte legge ned. Aner ikke om de er å få tak i nå. Pusen er kul!

Comments on this blog post have been disabled.