A blög once bit my sister

To

Jarle Bernhoft med So many faces, en fantastisk live-opptreden fra Kampen Bistro. Dette videopptaket er fra samme konsert som ble utgitt på hans første liveplate, Bernhoft Live 1:Man 2:Band i 2010.

Vi merket oss Jarle da han var vokalist i Span og førsteplata deres ble spilt en del her i huset, men vi synes Jarle som soloartist er langt bedre enn Span. Denne låta har Emilie danset mye til, og var faktisk en av de første hun sang høyt med på: I know, she knows!

I forrige uke kom han forøvrig ut med et nytt live-album, sammen med Kringkastingsorkesteret; anbefales! Har du Spotify kan du høre på plata her.

3 comments:

  1. Love Jarle! Tror jeg liker best denne hårsveisen jeg :)

  2. Hei Johanne. For en skjønn katt dere har fått- helt nydelig;) Ralfefarfara var borte i over en uke her, så vi var ganske sikre på at den var borte for godt- men den kom altså tilbake i god behold. Har skjemt den bort med seifilet etter det. Så stor Oliver har blitt, synes han ligner på mammaen sin nå;)Håper dere koser dere i adventstida, selv om dere sikkert tenker ekstra mye på Alma også..det blir jo litt dobbelt på en måte synes jeg da. Jeg er hjemme alene sammen med storebror, vi har stekt pepperkaker i dag. Ha en fortsatt fin andre søndag i advent- synes det går veldig fort nå;) Stor klem til deg.

  3. jarle er konge! digger musikken og stilen hans..helt unik! ..digger musikkalenderen din og jeg, Morten!

Comments on this blog post have been disabled.