A blög once bit my sister

Vinneren er....

IMG_4515 IMG_4513

Jeg prøvde å få Findus til å trekke for meg, men den gang ei. Findus syns som meg at alle var verdige vinnere. Men trekningen måtte gjennomføres...

Trommevirvel...

IMG_4517

Aaste

Aaste er min "nye" barselvenninne, som fant på at hun skulle ta med seg hele familien til Beijing bare sånn midt i permisjonstida. Dette er jo nokså uakseptabelt! ;)

Det var vel ikke akkurat bare et påfunn. En tøffere og herligere familie på 6 skal du lete lenge etter. Du kan følge med på livet deres i Østen på hennes blogg. De stortrives og godt er det. Jeg misunner dere opplevelsen! Så gleder jeg meg til å overrekke deg en fin kopp og en stor klem i jula Aaste. Er det en spesiell mummi-kopp på ønskelista, eller skal det være en overraskelse?

Takk til alle som deltok! Kanskje jeg skal trekke en ny mummi-kopp til våren :)

Gleder meg til Morten legger ut et nytt innlegg i musikk-kalenderen. Jeg vet ingenting om planene hans ♥

1 comments:

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! så glad jeg ble nå :) tusen takk for både kopp og gode ord :) Alle koppene er fine, og jeg liker overraskelser, men siden jeg skal drikke formiddagskaffe når dere sover, så kanskje litt måneskinn passer bra? mener det til og med er en kopp hvor de er ute på spark el noe i måneskinn. Men somsagt: Overraskelser er finfint!

Comments on this blog post have been disabled.