A blög once bit my sister

Redd Barnas julekalender

Redd Barna julekalender

For en genial idé! Det geniale er altså Redd Barnas julekalender. Tror det må være årets beste kjøp for vår og Emilies del. Hver dag bygger vi en ny ting til Mixit (den røde mannen) sitt verksted og vi gleder oss.

Det gleder meg veldig at Emilie elsker det, det er tydelig veldig gøy både å bygge og å leke med. Helst skal jo både Herr Godteskuff, Juleugla og Mixit være med i sengen (nattbordet). Det var bare det at de snakket så mye, så hun ikke fikk sove :)

Redd Barnas julekalender

Det er kun to minus med denne kalenderen slik som jeg ser det. Det første er at vi sliter litt med å finne tid til å bygge, så det ender ofte i litt for sen legging. Det andre er at limet noen ganger sitter litt dårlig, slik at figurene til stadighet må repareres. Vi sier at de må inn til sykehuset vi da ;) Plusset med det er jo at Emilie må lære seg å være mer forsiktig om hun vil at det skal vare.

Alt i alt, så repeterer vi gjerne denne kalenderen til neste år også. Det går jo også til en god sak. Terningkast seks :)

Har dere denne kalenderen? Hva syns du isåfall?

4 comments:

  1. Vi har den ikke, men jeg har tittet på den. Min mor sydde en kalender til Ingvild i fjor, så jeg hadde allerede begynt på den da jeg oppdagen Redd Barna-kalenderen. Kanskje vi prøver neste år? Jeg har sett flere som er fornøyde med den, ser koselig ut ;)

  2. Terningkast 6! Helt klart! Og MÅ nok gjentas neste år også ja! Ingen minus så langt, bortsett fra at jeg ikke helt vet hva vi skal gjøre med den når den er ferdig...! Vet ikke om jeg orker å ha denne slengende eller trekke det frem jul etter jul som pynt ;) Toåringen vår er for liten, så hun må ryddes litt unna, så kan jeg og guttene på 6 og 9 kose oss med denne. Så lenge jeg har funnet frem alt, åpnet poser og klargjort litt av klippingen (smådeler) og målingen, går vi i gang sammen. Da går byggeøktene mye kjappere.

  3. Vurderte den -sterkt! men fant ut at det ikke ville bli tid til å lage alt dette hver dag..Vi bruker mye tid på lekser vi...sukk.

    Men det er en genial ide!

  4. Vi har denne. Det er åtteåringen og tiåringen som styrer - de synes det er kjempegøy! Og de lager alt selv, så det er veldig greit for oss voksne:)

Comments on this blog post have been disabled.