A blög once bit my sister

Sju

Denne har Johanne blogget før, men den fortjener en runde til med denne spesielle videoen. I'll forget you er en av mange magiske låter signert den australske artisten Lior, eller Lior Attar, som er hans fulle navn. På denne låta har han fått med seg Sia, også australsk, til å synge.

Lior kommer opprinnelig fra Israel og det merkes at hans bakgrunn fra midtøsten har en viss innflytelse på musikken hans.

2 comments:

  1. nydelig, rett og slett nydelig! denne hadde jeg ikke hørt/sett før johanne postet den, for ei god stund siden..men jeg har sikkert hørt den 100 ganger siden da! supert med musikktips, i allefall fra folk med så god smak!! ;) gunnhild

  2. Takk Gunnhild! Så gøy å høre at du liker mye av det samme som oss innenfor musikk:)

Comments on this blog post have been disabled.