A blög once bit my sister

Tolv

Dave Matthews Band - So much to say.

I Brekkevoldheimen konkurrerer dette bandet med Incubus om tittelen Verdens beste band. Dessverre er det nærmest umulig å oppdrive musikkvideoer fra Dave Matthews Band på Youtube som det er mulig å bygge inn i et blogginnlegg, så det får bli med dette liveklippet, som var vanskelig nok å velge blant alt materialet de har å komme med :-)

Den tingen Johanne er mest misunnelig i hele verden på meg for må være at jeg har opplevd Dave Matthews Band live i Wolverhampton da jeg tilfeldigvis var på jobbreise til nabobyen Birmingham i 2009. En tre timer lang parade av bare perler, og da jeg utsvettet tok toget tilbake til Birmingham er jeg sikker på at jeg var mer sliten enn bandet var.

Comments on this blog post have been disabled.