A blög once bit my sister

Fjorten

Gotye - Somebody that I used to know. Denne videoen har blitt hele familiens favoritt de siste par ukene; stor takk til Kine Marie (bak bloggen Min lille boble) for dette flotte tipset, som kom som kommentar til luke én i kalenderen :-)

Jeg trodde ikke jeg hadde hørt om Gotye før, men der tok jeg feil. Det viste seg raskt at vi for noen år siden hadde hørt mye på en av hans låter: Hearts a mess - antageligvis nok et tips fra Johannes bror Vidar.

Har du tips til musikkvideoer med både bilde og musikk i et fantastisk samspill slik som dette så rop gjerne ut i kommentarfeltet, det er bare 10 dager igjen til jul :)

5 comments:

  1. Så gøy at dere brukte tipset mitt, utrolig fin sang og video! På repeat her i heimen også :)

  2. Så morsomt..hehehe.... Og gratulerer så mye med overstått 5- årsdag til godjenten! Håper dere koser dere med juleforberedeler (og kanskje har bedre julevær enn oss her i Bergen;) Klem fra Heidi

  3. Så morsomt med musikk-kalender. Denne sangen satt seg virkelig i hjernebarken. Mener nå at de beste sangene er de som man ikke fenges med første gang man hører, men man må høre en gang til allikevel. Det første som slo meg at var at dette hørtes ut som Sting krysset med Bah bah black sheep, stilig video og fin og annerledes sang.

  4. Vi har vanligvis en regel her i huset som sier at man må høre på noe minst fem ganger før man bestemmer seg for om det er bra eller ikke :)

  5. Det var jo i grunnen en god regel, tror jeg skal adoptere den. Er mye som kan være catchy på radio, men jeg blir i allefall like raskt lei av de sangene og. Godt med musikk med en tanke bak, det er jo ofte de sangene man husker. Men siden du leker litt med australsk musikk, har du hørt noe på The sleepy jackson? Jeg er veldig glad i sangen " I understand what you want, but I just don't agree", til tross for eviglang sangtittel ;)

Comments on this blog post have been disabled.