A blög once bit my sister

5 år

Blåse ut lysene 1

Music lover Rocking my new iPod!

Bursdagsgaven fra oss ga svingende hofter :) Vi er en musikk-elskende familie.

Shopping for goodies

Emilie og jeg lagde godteri-kiosk til jente-festen, det var en enkel suksess. Papp-kakefat fra Åhlens var så stilig med masse smågodt på. I tillegg var det Love-hearts, kjærlighter og tyggiskuler. Takk til Morten for alle bildene :)

Godtekiosken

Flott 2-dagers feiring av vår fine 5-åring. Så heldig hun er som har fin familie og mange gode venner. Mamma og pappa er så stolte av deg må du vite, snuppa :) Jeg skulle gjerne lagt ut flere bilder av venne-feiringa, men slikt kan ikke publiseres uten lov. Det blir litt tungvindt å spørre alle, så da får de gå i minneboka.

Jeg føler at jula begynner litt med bursdagen til snuppa. Jeg er ofte ferdig med alle julegavene da og kan slappe mer av etter feiringa er over. Selvfølgelig har vi en del å fikse til helga uansett, så de ni dagene som gjenstår til julen ringes inn vil nok bare fly avgårde.

Vi sliter med å finne tid til Redd Barna-julekalenderen for tiden, så det er mulig vi må kose oss med den i romjula også.

Lykke til med dine juleforberedelser. Kommer du i havn?

6 comments:

  1. Å, for noen herlige bilder av hoftevrikkende Emilie! Det var jo en knallbra bursdagspresang, skjønner at den falt i smak. Jeg har selv bursdag nå i desember, det litt koselig fordi folk gjerne er godt i gang med juleforberedelser, og det er ekstra koselig med selskap i førjulstida. Men, jeg kan godt skjønne at det kan være litt vel mye å tenke på og. Nå som jeg er voksen ender jeg oftest opp med å være litt treg til å invitere til selskap, og da kan jo ikke folk heller ;) Men, i helga skal vi feire meg selv bittelitt. Kanskje jeg også skal invitere på godteributikk? Det var i allefall en knallide som jeg skal ta med meg videre til det er vår tur å feire 5-årsdag. Det er så koselig at du deler så fine bilder med oss, takk for det. Ønsker deg en fin kveld videre! Tenker på deg og dine i de neste dagene som kommer! Klem fra Ellen

  2. fine bilder av dagen til den flotte bursdagsfrøkna! :) Linus låner ofte min ipod, kanskje han skulle fått en egen også :) Vi danser og hører på musikk dagen lang, nå er breaking veldig kult, og Linus er utrolig flink til å danse :) -det har han vært fra han var bebbis :)

    Jeg var i sjørøverbursdags-modus før bursdagen til Nias, og nå som vi er ferdige med feiringene (4 selskaper!), blir det mer tid til å tenke på jul. Og jeg er ikke i rute, men koser meg :)

  3. For en bursdag! Her mangler det verken på kaker, oppmerksomhet eller fine unger! Kjekt å se!

    Om jeg ennå ikke er i mål, begynner det å nærme seg..selv om lista i år er lagt temmelig lavt! ;-)

  4. Gratulerer med en feiende flott femåring!

    Vi sliter litt med kalenderbyggingsprogresjonen vi også. Er jammen meg fullpakkede dager for tiden. Vi får ta det når vi får tid :)

  5. Gratulerer med flot femåring! Og det godisfatet. Me love!

  6. Gratulerer så mye med 5-åringen :) Det er så god atmosfære i bildene dine, ser kjempekoselig ut. Eye-candy å kikke på denne bloggen :)

Comments on this blog post have been disabled.