A blög once bit my sister

Jul 2010

Jul 2010

Mimrer tilbake til fjorårets jul. Gode minner! Olli var så liten, en skikkelig babykose tid. Fint å sette bilder sammen slik, det er da julestemningen blir total. I natt skal jeg jobbe.

Forkjølelsen er heldigvis i bedring, selv om jeg hoster endel. Mannen har plutselig kjøpt julegave til meg. Det vil si jeg må få tak i noe til ham, innrømmer at det stresser meg. Vi har ikke kjøpt julegave til hverandre på mange år, bare spleiset på noe dyrt vi begge har hatt lyst på istedet. Så jeg håper jeg finner noe i løpet av dagen.

God lille lille juleaften!

1 comments:

  1. Så fine bilder fra jula i fjor! Lille lille Oliver ;) Håper du har funnet noe til mannen! Det syntes jeg alltid er litt utfordrende, kanskje mest fordi han aldri ønsker seg noe konkret. I år får han litt forskjellige saker og ting han trenger og bruker, håper det faller i smak. Vi har også av og til spleiset på noe, det fungerer utmerket det og. Da byr anledningen seg til å skaffe oss noe vi har lyst på. Fortsatt god bedring til deg, håper natten som søster blir god. Klem fra Ellen

Comments on this blog post have been disabled.