A blög once bit my sister

Utelek

IMG_3243-2

Med ny rattkjelke som Emilie fikk av farmor og farfar til jul og baby-akebrett dro vi opp i Estenstadmarka. Der var det perfekt føre og masse deilig snø å ake på. Når andre akende i tillegg hadde tent opp bål ble vinter-julefølelsen komplett. Ellers er både far og mor ganske slitne av alt det som følger med å følge opp våre små døgnet rundt.

Så det var virkelig bonus at vi fikk til dette midt oppi sykdom. Olli har ørebetennelse som vi må tvinge i ham antibiotika for. Hangler litt gjør vi alle sammen, men ut måtte vi.

Jula er fin! Venne- og familiebesøk er bare så herlig påfyll.

Juleklem fra Trøndelag.

2 comments:

  1. Så koselig bilde! Men så kjedelig at dere er syke! Vi hangler litt her og, men mest forkjølelse og hoste (hos Håkon) som ikke vil slippe taket. Her i Oslo er det bare så innmari kjedelig vær, jeg er hjemme nå i romjula med begge barna mens mannen jobber. Hadde det i det minste vært litt snø i hagen, så hadde vi kunne kost oss der.. Jaja, vi koser oss inne og på små gåturer. Skulle tro det var vår, igår lekte I i sandkassa og i hagen og på terrassen med sykkel. I kveld tok jeg turen på Ikea, vi skal lage oss en kjøkkenhalvøy og trengte litt benkeskap og stoler, så nå er gangen full av flate pappesker ;) Da har jeg litt mer å henge fingrene i! Ønsker dere alle god bedring! Ørebetennelse er så plagsomt, stakkar liten. Håper dere får en fin nyttårshelg! Hva skal dere? Klem fra Ellen

  2. Ørebetennelse er ikke stas! Men han ser jo blid og glad ut:)

Comments on this blog post have been disabled.